Gå til hoved-indhold
BMW Oracle ligner vindere fortalte en schwezisk journalist i dag til minbaad.dk "Vingemasten ser bedst ud, men i let vind kan alt ske," sagde journalisten.Kapsejlads
BMW Oracle ligner vindere fortalte en schwezisk journalist i dag til minbaad.dk "Vingemasten ser bedst ud, men i let vind kan alt ske," sagde journalisten.

Americas Cup i Valencia i februar - tag derned

Den persiske golf blev dømt ude af America’s Cup. Den utrolige dyst mellem det schweiziske og det amerikanske hold i de gigantiske flerskrogsbåde bliver afholdt i Valencia til februar. Retten har talt.

Af anders gunnersen |

Retten i New York stadfæstede enstemmigt en dom fra en lavere retsinstans, om at Ras al-Khaimah ikke opfylder med de krav der stilles i ”Deed of Gift” – Americas Cup ”grundlov”.

Alinghi, den schweiziske Cup-forsvarer, udmelder, at man vil respekterer rettens beslutning, og tilføjer ”Endnu engang har BMW Oracle haft succes med at prøve at vinde cuppen i retslokalet.

For første gang i historien, er Cup-forsvareren blevet frataget sin fundamentale ret til at bestemme hvor sejladserne skal afholdes. Ikke desto mindre ser vi frem til at forsvare ud for Valencia i Februar.” udtaler Fred Meyer fra Societe Nautique de Geneve.

Tag der ned med Norwegian

Det er nu, det er nu. Første sejlads mandag den 8. februar, anden sejlads onsdag den 10. februar, og en eventuelt tredje sejlads fredag den 12. februar. Afgørende bliver sandsynligvis onsdag den 10.

Flyv med Norwegian til Alicante t/r for et par tusinde kroner, og lej en bil (knap 200 km til Valencia), ankomst tirsdag, hjem igen lørdag. Valencia er en dejlig by, og er heldig med lidt højtryksvejr, så er der forår i luften i februar allerede.
content-loader
content-loader
content-loader