Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Thomas Paasch tog 3. plads i Tyskland

Efter et par måneders kapsejladspause, var Flensburger Fördewoche en glimrende mulighed for at komme i gang igen inden vores danske klassemesterskab ved Harboe Cup i den kommende weekend.

 

Af Troels Lykke |

Man ved aldrig hvad vejret kan byde på midt i september, men med høj sol og 20 grader på termometeret kan det jo ikke gå helt galt, lyder det fra A-Cat-sejeren Thomas Paasch.

Lørdagen startede med havblik og udsættelse på land, men vinden kom kort tid efter, og resten af eftermiddagen havde vi 6-7 m/s.

I forbindelse med Flensburger Fördewoche var der også en kølbådslangdistancesejlads, så vores start skulle lige afvente at de blev sendt afsted, så der var lidt bedre plads på fjorden.

Men sidst på eftermiddagen var kølbåde der kom skærende ind for spiller tværs gennem vores bane blevet til et taktisk islet man også skulle tage højde for.

For mit vedkommende satte kapsejladspausen sit præg på mine resultater. I de 4 sejladser vi fik afviklet, blev det til 4 dårlige starter. Der manglede flow i sejladsen, især på kryds, men i løbet af dagen blev det bedre og bedre.

Søndag blev der ikke sejlet, så chancen for at indhente det der blev sat til i løbet af lørdagen, eksisterede desværre ikke.

Det blev til en samlet tredjeplads for mig, á point med Hollandske Sjoerd Hoekstra på anden pladsen og med tyske Thilo Keller på førstepladsen.

Nico North Larsen og Jørgen Skov Hansen (begge fra Kolding) havde deres egen lille match hvor Nico trak det længste strå og slog Jørgen med 1 point på hhv. 9. og 10. pladsen.

 

content-loader
content-loader
content-loader