Gå til hoved-indhold
J/80Kapsejlads
Der findes mange J/både i USA.

Sejl J/80’er på søndag

I Sønderborg, Roskilde og Vallensbæk kan du prøve på den levende J/80er, der er på fremmarch i Danmark. Se den fede video.

Af Troels Lykke |

Af Jens Kristian, formand J80 klub

J80 klassen tilbyder hermed interesserede i at prøve en J80’er Søndag den 27. September mellem klokken 15 og 17 i henholdsvis Sønderborg, Roskilde og Vallensbæk.

Vi er som klasse godt klar over at alle bådejere syntes at netop de har verdens bedste båd.

Her er J80 sejlere ikke anderledes end andre, men må også konstatere at netop en J80’er giver en helt utrolig sejlglæde i en robust båd, som tilmed er meget hurtigt sejlende.

Modstår belastninger

En båd som holder sin værdi godt, og som kan modstå de belastninger den kommer ud for uden at gå i stykker eller blive blød.

Det er heller ikke en grej båd, da man kun må anskaffe et stel per sæson, og antallet af beslag er ganske begrænset.

Køb ny båd ved prøvesejlads

Klubbens bestyrelse har indhentet vejlende tilbud hos 2 anerkendte sejlmagere og hos leverandøren, således at man kan få en ide om økonomien ved at købe en ny båd ved prøvesejladsen.

Dette er blot en information til potentielle J80 sejlere, da dette vil gå uden om J80 klubben. Båden kan også med fordel anskaffes brugt.

Så send en mail og find sejlertøjet frem, og kom på havet på Søndag. Vi glæder os.

Kontakt

Aftale omkring prøvetur kan aftales med flemming.djernæs@live.dk i Sønderborg, lars@olsenyacht.dk i Roskilde og jens.kristian@andersen.mail.dk i Vallensbæk.

www.j80.dk (video, billeder, historier og et forum)

content-loader
content-loader
content-loader