Gå til hoved-indhold
folkebåd i koldingKapsejlads
Christian Thomsen, Claus Nielsen, Henrik Holk i DEN 703 "Stampe" fra Kolding tog sejr. Foto: Peter Brøgger

Danmarksmester kunne ikke blive klubmester

I Kolding var der åbent klubmesterskab med Folkebåde fra hele landet. Den danske mester Heines Nielsen måtte nøjes med 3. plads.

 

Af Troels Lykke |

Hvad kan så lokke sejlere fra Sjælland, Fyn og resten af Jylland til værtsbyen Kolding? Hård konkurrence er det simple svar.

For i Kolding ligger nogle af de hurtigste Folkebådssejlere i landet. Blandt andet Danmarksmesteren Heines Nielsen, Ole Mathiesen og Helmuth Schwarz, der sejler i båden DEN 930 ”Olfert”.

Men selv om man er Danmarksmester - er det ikke givet at man bliver klubmester

Klubmesterskabet gik nemlig til klubkammeraterne fra Kolding Sejlklub Christian Thomsen, Claus Nielsen, Henrik Holk i DEN 703 "Stampe".

”Stampe” var helt suveræn på banen og vandt 7 ud af de i alt 9 sejladser.
Andenpladsen gik udenbys - til Erik Køster, Knud Verner Hansen og Jørgen Petersen fra Kerteminde i DEN 952 ”Kong Fus”. Det blev til en samlet 3. plads til ”Olfert”

I Kolding var der som sædvanlig masser af frivillige hjælpere, der har taget en weekend ud af kalenderen, for at andre kunne sejle kapsejlads – en kæmpe tak til dem.

OG i øvrigt alle andre hjælpere landet over som gør en kæmpe indsats, for at vi kan sejle kapsejlads - TAK, siger Folkebåds-sejler Peter Brøgger.

www.folkebaad.dk

content-loader
content-loader
content-loader