Gå til hoved-indhold
Hanse-bådene forhandles i Dragør og i Fredericia.Kapsejlads
Hanse-bådene forhandles i Dragør og i Fredericia.

Ny sponsor i 2Star Cup

Fredericia og Middelfart Sejlklub har fået sponsoren Marineparken.dk, der forhandler Dehler, Hanse og Hallberg Rassy og andet. 26. juni går starten, hvor man kan sejle med en ven.

Af Troels Lykke |

MarineParken.dk 2Star Cup er en sejlads i Middelfart, hvor to personer kæmper om bord.

Det for 3. gang, at  øerne Brandsø, Bogø og Årø i alt 36,1 SM. Der sejles i et relativt beskyttet farvand i et af Danmarks absolut flotteste områder.

Efter sidste års sejlads, hvor vejret var meget friskt, kan man med rette betegne sejladsen, som en af ”Danmarks hurtigste, flotteste og hyggeligste 2 Star sejladser.

De to arrangerende klubber har netop indgået en hovedsponsoraftale med Marineparken i Fredericia.

Mand og kone-sejlads

Bo og Charlotte Hold fra MarineParken siger:

”Vi anser det for en rigtig god og hyggelig sejlads, som vi gerne står bag. Sejladsen henvender sig til alle, både de garvede kapsejlere såvel som mand og kone besætningen i turbåden har her mulighed for at deltage i en lækker sejlads. Vi stiller naturligvis selv op som mand og konebesætning i en top trimmet båd”.

Sejladsen er i år udvidet fra de 3 kendte kategorier DH med spiler, DH uden spiler samt både uden målerbrev til 4, idet vi også gerne ser flerskrogsbåde efter TEXEL- mål reglen som deltagere.

Præmier for 35.000 kr.

Præmierne, der sejles om, er igen i år for ca. 35.000 kr., hvor 1. præmien i hvert løb, er50 flasker god rødvin, herudover præmier for hver 5 tilmeldte båd.

Sejladsen startes med det store sponsorerede morgenbord inden skippermødet, og når vi er kommet i land, afslutter vi med præmieuddeling, grillpølser og øl.

Der sejles for 2 personer den 26. juni 2010, tilmelding, sejladsbestemmelser m.m. ses på 2starcup.dk, fortæller Fredericia og Middelfart Sejlklub

content-loader
content-loader
content-loader