Gå til hoved-indhold
Sejlerne bor på et sportstræningscenter lidt nord for Tel Aviv. Stedet vrimler med idrætsfolk fra forskellige sportsgrene.Kapsejlads
Sejlerne bor på et sportstræningscenter lidt nord for Tel Aviv. Stedet vrimler med idrætsfolk fra forskellige sportsgrene.

Træning i Tel Aviv

Henriette Koch og Lene Sommer kæmper for hver meter i Israel, hvor verdenseliten i 470-jolle befinder sig.

Af Troels Lykke |

Landsholds-sejlerne fra KDY, Koch og Sommer skriver på sejlsport.dk:
  
Natten til lørdag landede vi i Tel Aviv. Lørdagen var en praktisk dag: gennemgik båden, som vi låner, og var en kort tur på vandet, fik shoppet lidt mad og set området vi bor i.

I dag startede træningen. Vi er 6 både, som alle tilhører den internationale top af 470-feltet. Niveauet er højt, så der bliver kæmpet hårdt under farttræningen og i hvert sekund under træningssejladserne. Vejret har budt på 20-25 grader, høj sol men også skyet.

Vinden var noget tricky under dagens træning, da vindstyrken flere gange skiftede fra vindstille til 6-7 m/s på få minutter.

Pete Conway er med under vores ophold, og samarbejdet med både den israelske træner og de israelske sejlere er åbent og fungerer optimalt.

Vi bor på et sportstræningscenter lidt nord for Tel Aviv. Stedet vi bor vrimler med idrætsfolk fra forskellige sportsgrene, og faciliteterne fungerer optimalt med spisested, træningscenter, svømmehal etc.

Sejltræningen foregår fra en havn i Tel Aviv, så vi har fornøjelsen af en halv til en hel times kørsel i til tider hidsig trafik.

Sejlerhilsen Henriette & Lene

Se flere billeder: www.470pigerne.dk

content-loader
content-loader
content-loader