Gå til hoved-indhold
Køb tre flasker whisky med et alkoholindhold på mindst 40%, smagen behøver ikke at være i top for at frostsikre.Kort Nyt
Køb tre flasker whisky med et alkoholindhold på mindst 40%, smagen behøver ikke at være i top for at frostsikre.

Frostsikker vandtank og trykpumpe - med whisky

Formand for Bisserup Sejlklub og dyrlæge, Jens Christian Eskjær Jensen, giver her et råd om alternativ frostsikring. Start med at købe tre flasker whisky, siger han til minbaad.dk.

Af Troels Lykke |

Vi kan andet end at holde DM i OK-jolle i Bisserup Sejlklub, så her er et lille fif til, hvordan man helt simpelt frostsikrer sit vandsystem i skibet, og som samtidig gør forventningens glæde til foråret endnu større.

Det skriver Jens Christian Eskjær Jensen til minbaad.dk.

Køb tre flasker whisky

Tøm tanken så godt som det lader sig gøre – der vil jo altid stå lidt vand i bunden af tanken – i trykpumpen – i slangerne, forklarer han videre.

Køb tre flasker whisky med et alkoholindhold på mindst 40%, smagen behøver ikke at være i top for ud over at frostsikre, desinficerer det også og smager bedre end klor, - hæld dem på tanken – og tænd for vandhanen igen indtil der kommer whisky ud.

Det virkede fint i min båd sidste vinter, så mon ikke det også klarer denne milde vinter.

NB! Sørg for at nogen kan køre dig hjem – også når foråret endelig kommer og tanken skal tømmes, inden du kommer ferskvand på den igen, skriver den venlige dyrlæge og dygtige klubformand, som minbaad.dk oplevede i år til DM i OK-jolle.

Sådan ser Jens Christian ud.

content-loader
content-loader
content-loader