Gå til hoved-indhold
Glade Oure-sejlere på en DS 37er under Øhavet rundt med jordomsejler Christian Liebergreen, som instruktør.Kapsejlads
Glade Oure Højskole-sejlere fra på en DS 37er under Øhavet rundt med jordomsejler Christian Liebergreen, som instruktør, th.

Folkebåd vinder Øhavet rundt - uretfærdigt mener Ylva-sejler

Folkebåd med Michael Guldmann vinder sikkert Øhavet rundt overalt efter DH. - Det kan meget vel tænkes, at han har styret efter majspiben, mens konen hæklede i læen, skriver Ylva-sejler.

Af Troels Lykke |

38 nautiske sømil blev der sejlet i Øhavet rundt fra Thurø, hvor en Folkebåd vandt, viser resultatlisten

Det faktum at en Folkebåd atter vandt overalt får tidligere Ylva-mester Flemming Fjord op ad stolen. Han skriver på facebook.

- Med fuld balance i kassen fik de - næsten - alle nogle bank. Med i Ø-havet Rundt fra Thurø var bl.a. en Melges 32, Alu-raceren fra Nyborg, en First 45, to Luffer, to Molich og resten af feltet fik baghjul, og så måtte vi alligevel se os slået af en Folkebåd med 20 min..?. Med al respekt, så kan det meget vel tænkes, at han har siddet og styret efter majspiben, mens konen hæklede nede i læen...... ?? Der er sgu something rodden in the state of Dansk Sejlunions handicapregler. Har spist tudekiksene...!!!

Oures Højskole havde nye sejlere om bord i sejladsen

DH-måleregel tog man sig ikke så meget af på Oures DS Matchracer 37 i det Sydfynske.

For flere af dem var det første gang at de var om bord på en sejlbåd, men det kunne man ikke mærke på dem, selv da vinden var over 10 m/sek.

- Alle havde en god tur og kunne godt "tænke sig at prøve mere", hvilket var hele ideen med at de skulle sejle 'Øhavet Rundt'.  Oure Højskole tilbyder en sejlerlinje, hvor unge kan prøve kræfter med elementerne for at få opbygget færdigheder. Ruten på 38 sømil blev tilbagelagt på knap seks timer - og eleverne syntes det var særlig sjovt at være den første kølbåd over mållinjen - men de var også med i første start, skriver lærer på skolen, jordomsejler Christian Liebergreen til minbaad.dk.

content-loader
content-loader
content-loader