minbaad.dk
tirsdag 18. december

Tre timer på Yankee Stadium en søndag eftermiddag. Heldigvis skinnede solen, for Yankees formåede kun at få et point i sidste inning. Nogen stor baseballfan bliver vi nok aldrig!

Signe overvejer at holde pause fra ferie

Tilværelsens ulidelige lethed. - For øjeblikket går vi og taler om, at vi om halvandet år skal tage hjem og tager et års pause fra at holde ferie, skriver minbaad.dks blogger, Signe Storr fra New York.

Kort Nyt | 27-08-2014 08:10 | Af  Signe Storr, New York

Forleden dag i marinaen talte vi med et ungt irsk par, der havde sejlet i fem år og nu var på vej nordpå. Deres planer var lidt usikre: De ville arbejde i løbet af vinteren, men om de derefter skulle fortsætte med at sejle, var de i tvivl om.

Som hun udtrykte det, så var hun sommetider bare så ”sick and tired of never staying in one place”.

Jeg var ved at banke min hage ned i brystet for at vise hende, hvor meget jeg forstod, hvad hun sagde.

Selvom jeg synes, det er spændende at opleve så meget, så kan det også blive en rodløs tilværelse aldrig at høre til et sted. Jeg tror dog, jeg oplever det anderledes end Henrik og måske også end de fleste andre mænd i samme situation: Han føler sig hjemme om bord på Capibara.

Når andre spørger til vores planer, plejer Henrik at sige, at det afhænger af mig: At jeg måske gerne vil hjem og have en karriere på et tidspunkt. Dette bliver af cruisere dog stort set altid mødt med den samme sætning:

”En karriere? Åh, det er langt overvurderet!” En sejler tilføjede, at man jo arbejder for at få mulighed for at rejse og opleve verden. Hvis vi gør det allerede, hvad er så pointen?

Jeg føler mig også lidt skamfuld og utaknemmelig, når jeg ikke altid synes, det er lykken at holde ferie hele tiden. ”Problemet” er bare, at vi altid oplever noget nyt.

Da vi i forrige uge var i Chicago, måtte jeg tvinge mig selv ud for at se byen, selvom jeg var fristet til at blive på hotelværelset og se TV. Jeg var bare så mættet af oplevelser og helt ligeglad med Chicago. Når vi kigger vores fotoalbum igennem fra bare dette år, kan vi slet ikke forstå, at vi har oplevet alt det. Det føles som mange års rejser komprimeret til bare få måneder, og vi kan knapt huske, hvad vi har oplevet. Nogle gange trænger jeg bare til en pause fra alle oplevelserne!

For øjeblikket går vi derfor og taler om, at vi om halvandet år skal tage hjem og tager et års pause fra at holde ferie.

Der er ingen tvivl om, at det primært er for min skyld, men jeg kan godt have lyst til at bo et år derhjemme og være sammen med min familie og venner og leve et ”normalt” liv i en periode.

Henrik er nok lidt bekymret for, at jeg får lidt for meget smag for livet på land, men mon ikke en kold og mørk mandag morgen i februar på vej til arbejde kan give en ny lyst til at komme ud i verden og holde ferie igen!

Signe

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER

Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET