minbaad.dk
tirsdag 24. april

Sådan gik det igen med Biltemas fortøjningsfjeder. Foto: Hans Jacobsen

Biltemas fortøjningsfjeder dumpede også i andet forsøg

Københavner er rystet over hvor let Biltema tager det, når det gælder kvaliteten af deres fortøjningsfjeder. Hans Jacobsen rapporterer atter til minbaad.dk.

Udstyr | 23-12-2015 14:29 | Af  Troels Lykke

- For 10 dage siden blev den i Biltema senest indkøbte fortøjningsfjeder i EPDM-gummi, monteret på en af forfortøjningerne på en 8 meter sejlbåd i min havn, Kalkbrænderihavn. Denne ligger ved en flydebro med pæle til agterfortøjningerne i en hel rolig havn, forklarer Hans Jacobsen, der selv har testet Biltemas fortøjningsfjedre på sin Hallberberg-Rassy 312.

En test, der faldt katastrofalt dårligt ud for den kæmpe forretningskæde. Hans Jacobsen klagede til Biltema over kvaliteten, men klagen blev purre afvist af Biltema.

Men hvordan er det så gået med denne gummifjeder, som Biltema hævder, at man ikke har mistanke om er et fejlprodukt?

- Den er såmænd allerede brækket i foreløbig to stykker, hvilket jeg konstaterede i går, da jeg var i havnen for at se til min egen båd. Fortøjningsfjedrene duer slet ikke, de er fremstillet af en helt forkert og særdeles billig gummiblanding. Hvilket enhver kan se, ikke mindst når man står med stumperne i hånden, forklarer Hans Jacobsen.

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET