minbaad.dk
tirsdag 24. april

Relive-tv: Nicolai Sehested tog 4. plads efter kæntring

Nicolai Sehested har aldrig styret en M32 før stævnet i Fremantle, men med gode starter slog han med Køstner, favoritten Canfield ud. Sehested kæntrede i semifinalen. Williams vandt stævnet.

Kapsejlads | 07-03-2016 07:21 | Af  Troels Lykke

Nicolai Sehested og Trefor Match Racing fra Kolding Sejlklub slog søndag den tidligere verdensmester og M32 Scandinavian Series vinder, Taylor Canfield, ud af World Match Racing Tour stævnet i Australien.

I går blev de slået ud i semifinalen mod Ian Williams, bl.a. efter en kæntring,  og skal kæmpede i går mod Yann Guichard fra Frankrig om 3. pladsen, hvor de tabte 1-2, viser resultatlisten 

25-årige Nicolai Sehested fra det tidligere Vestas Volvo-hold, vandt kvartfinalen over Canfield med overbevisende 3-1. Holdet startede bedre end amerikaneren. Sehested har den erfarne Rasmus Køstner fra SAP-holdet med.

Inden søndagens sejladser, sagde Nicolai Sehested:

- Det har været en god start for os indtil videre. Det er første gang vi sejler sammen som hold, og første gang jeg sejler båden. Så vi er meget tilfredse med vores niveau indtil videre, og det bliver kun stærkere igennem stævnet. Vi har været rigtig stærke i den hårde søbrise, hvilket det skyldes vores gode boathandling som drengene ombord har leveret."

Semfinale søndag 6. marts:
Ian Williams (GBR) v Nicolai Sehested (DEN) - Williams vandt
Hans Wallén (SWE) v Yann Guichard (FRA) - Wallén vandt

Resultat kvartfinale søndag:
Nicolai Sehested (DEN) beat Taylor Canfield (ISV) 3-1
Yann Guichard (FRA) beat Murray Jones (AUS) 2-1
Hans Wallén (SWE) beat Matt Jerwood (AUS) 2.5-1.5
Ian Williams (GBR) beat Mattias Rahm (SWE) 3-0

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET