minbaad.dk
tirsdag 24. april

Aschenbrenner godt fra start med Radich - nyt citat

Den unge KDYer Joachim Aschenbrenner har fået tidligere America's Cup-sejler Jesper Radich om bord i Malaysia til Monsoon Cup. Det hjælper. Hold på 6. plads, Sehested nr. 8. Opdateret.

Kapsejlads | 27-01-2016 16:40 | Af  Troels Lykke

Det danske hold er pt. nummer seks i World Cup matchrace-stævnet Monsoon Cup i Malaysia. De sejler i den prisvindende bådtype FareEast 28 fra Kina.

Aschenbrenner-holdet, der består af Jeppe Dybkjær Ditlev, Frederik Fomsgaard Bruun, Joachim Aschenbrenner, Jonas Funk Pedersen og taktiker Jesper Radich, skriver på deres fanside på facebook:

- Herlig start ved Monsoon up, med tre sejre og to nederlag på vores første dag. Vi havde nogle virkelig tætte sejladser i dag, hvilket sikrede god sejlads. Vinden var generealt let om morgenen, men byggede sig op i løbet af dagen.

I dag torsdag fik vi følgende kommentar fra holdet:

- Vi har haft en fin førstedag hernede, hvor vi kunne mærke at vores træningsdage op til stævnet har forberedt os godt. Der er store udskiftninger på positionerne, hvilket vi var lidt spændt på, hvordan ville fungere. De fleste ting på båden kører optimalt, men vi har enkelte ændringer, som forhåbentlig kan give os det sidste i dag. Det ser ud til at være et stævne, hvor det er tæt i midten og der skal kæmpes for hvert point derude i dag. Den største udfordring hernede er strømmen som vender midt på dagen. Det ændrer især timing af spilersæt og drop og derudover ændrer det også en del taktisk på banen.

Holdet gennemfører deres round robin i morgen og går forhåbentlig i kvartfinalen, sammen med Nicolai Sehested-holdet.

Der sejles i FareEast 28, en virkelig herlig båd.

Joachim står i midten, mens den ældre, erfarne Radich står til højre.

Se stillingen

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET