minbaad.dk
lørdag 21. april

Her ankommer Calle Hultin i Kastrup efter flere ugers ophold på italiensk hospital, hvor han lå i koma i mange dage.

Calle Hulthin Sørensen - Sailing accident

Hej alle sammen,**English translations at the bottom**Endelig kan jeg dele denne fantastiske, rørende, og ikke mindst vildt motiverende historie til jer! De sidste 14 dage, har Calle Hulthin Sørensen og jeg gået og bygget på den video, som er en fortælling om hans uheld under EM på Gardasøen 2015. Calle er 17 år gammel, og er erfaren hobiecat 16 sejler. Calle er under uddannelse igen som bådbygger. Uheldet havde alvorlige konsekvenser. Men, med en stærk vilje, og en tro på at det nok skal gå, kan en trist historie hurtigt blive til noget positivt. Se videoen, og hør Calle fortælle om hvad der skete på vandet, på land, på hospitalet, og måden at genvinde troen på at opnå ens hidtil største mål inde for sejlads.Del gerne videoen – så ikke kun i selv hører en så motiverende historie!//NikoHi AllI am glad that I can finally share this fantastic, motivating and very touching story with you. During the last 14 days Calle Hulthin Sørensen and I have been putting together this video, which is about his accident at the 2015 European Championship at the Garde Lake. Calle is 17 years old, and is an experienced sailor. Calle is back again as boat builder.The accident had serious consequences but with willpower and confidence Calle made the best of it and managed to come out on top. Watch this short-movie and let Calle take you through the incident, the aftermath and the recovery. Share this movie so not only you will benefit from such a motivating story!//Niko

Opslået af Nikolaj Schwaner - Fotografi på 28. januar 2016

Da Calle Hulthin snød døden på Gardasøen - film

Få historien om gasten Calles påsejling i Hobie Cat 16 ved EM i juli 15, fortalt i kortfilm af Nikolaj Schwaner. - Det gjaldt om at overleve, siger Calle, hvis hjerte stoppede på hospital.

Kapsejlads | 30-01-2016 09:34 | Af  Troels Lykke

Fotograf og 49ersejler Nikolaj Schwaner fra Middelfart fortæller om filmen, du kan se her

Endelig kan jeg dele denne fantastiske, rørende, og ikke mindst vildt motiverende historie til jer! De sidste 14 dage, har Calle Hulthin Sørensen og jeg gået og bygget på den video, som er en fortælling om hans uheld under EM på Gardasøen 2015.

Calle er 17 år gammel, og er erfaren Hobiecat 16 sejler. Calle er under uddannelse igen som bådbygger hos Walsteds på Thurø.

Uheldet havde alvorlige konsekvenser. Men, med en stærk vilje, og en tro på at det nok skal gå, kan en trist historie hurtigt blive til noget positivt.

Se videoen, og hør Calle fortælle om hvad der skete på vandet, på land, på hospitalet, og måden at genvinde troen på at opnå ens hidtil største mål inde for sejlads, fortæller Nikolaj Schwaner på sin facebook-side.

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET