minbaad.dk
onsdag 23. maj

Det danske hold i Mexico består af Adam Minoprio, Rasmus Køstner, Jes Gram-Hansen, Mads Emil Stephensen Lübeck, Pierluigi de Felice, Richard Mason og Renato Conde. Foto: Tristan Stedman

Dansk hold kan vinde Extreme Sailing Series

Jes Gram-Hansen, Rasmus Køstner og co. kan sikre guldet i Mexico, hvor sæsonfinalen sejles. Inden de afgørende sejladser er danskerne i front.

Kapsejlads | 03-12-2017 17:41 | Af  Sara Sulkjær

Det danske SAP Extreme Sailing Team har fundet farten i GC32-katamaranen i år. Før finalen i Los Cabos, Mexico lå holdet øverst på pointtavlen, og havde dermed sat kursen direkte mod guld.

Nu mangler kun seks afgørende sejladser, hvor danskerne med en øjeblikkelig tredjeplads ved eventen indtil videre har formået at forsvare førstepladsen. 

En af de allervigtigste dage

Men meget kan ske i Mexico, hvor flere hold er i stand til at fravriste danskerne guldet. Et faktum, holdet udmærket er klar over: 

- Som solen stiger op over Den Californiske Bugt, begynder en af de allervigtigste dage i vores seks år i Extreme Sailing Series, skrev teamet i morges lokal tid på Facebook

3'eren i den samlede stilling, schweiziske Alinghi, har således lagt sig i front i Los Cabos, mens Oman Air, der ligger 2'er samlet, ligeledes er placeret på 2. pladsen. 

Tredjeplads er nok

Der venter derfor nogle uhyre spændende sejladser i aften dansk tid, hvor den allersidste sejlads sågar tæller dobbelt. 

Er danskerne i stand til at forsvare deres tredjeplads bør det dog være nok til, at teamet senere i aften kan stille sig øverst på podiet, når vinderen kåres i Los Cabos. 

Du kan følge de sidste finalesejladser fra kl. 22.00 her

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET