minbaad.dk
mandag 23. april

Efter påske kan vi så lave de tekniske undersøgelser, der helt konkret kan fortælle os, hvad der er årsag til den voldsomme brand, siger efterforskningslederen til TV Syd. Foto: Troels Lykke

Poca-branden: Politi finder arnestedet

Et væsentligt skridt nærmere en opklaring, lyder det efterforskningslederen. Minbaad.dk besøgte ruinen forleden.

Kort Nyt | 12-04-2017 14:35 | Af  Troels Lykke

Politiet er kommet et stort skridt nærmere en opklaring af, hvordan den gigantiske brand, der mandag hærgede virksomheden Poca Glasfiber, opstod.

Det siger efterforskningsleder Jens Møller til TV Syd.

Han forklarer, at politiet efter at have undersøgt brandtomten har fundet arnestedet for branden i Hedensted-virksomheden, der lå tilbage som en rygende ruin, da det store opbud af brandfolk var færdige med deres arbejde.

- Vi er et stort skridt nærmere en forklaring på, hvordan branden er opstået, når vi kan fastlægge et arnested. Efter påske kan vi så lave de tekniske undersøgelser, der helt konkret kan fortælle os, hvad der er årsag til den voldsomme brand, siger efterforskningslederen til TV Syd.

Kilde: Horsens Folkeblad

Sådan ser de triste rester ud i Hedensted. Fotos: Troels Lykke

En del uerstattelige forme gik til grunde. Virksomheden, der har 30 ansatte, producerer primært fisker- og transportbåde til Grønland.

Ordrebogen var fuld da branden indtraf.

80 pct. af produktionen bliver eksporteret til Grønland. Her ses Erik Marker på Boat Show i marts i år, da vi talte med ham. Foto: Troels Lykke

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET