minbaad.dk
lørdag 21. april

Josephine Frederiksen og Jesper Vogelius kom i problemer i deres Nacra 17 og fuldførte ikke første sejlads, ligesom de ikke formåede at starte i de efterfølgende to. Foto: Sailing Energy

Hyéres: Nacra 17 eneste danskere i medal race - relive

Frederik Rask og Nikolaj Buhl misser medal race i 49er efter samlet 12. plads. Nacra-sejlerne Lin og CP fastholder dog 3. pladsen og sejler afgørende sejladser i morgen.

Kapsejlads | 28-04-2017 23:21 | Af  Sara Sulkjær

Sejlerne stod i morges op til kraftig vind i Hyéres, Frankrig, hvor de indledende sejladser til årets andet World Cup-stævne netop er sejlet. 

På dagen, hvor den afgørende top-10, som sikrer en plads i weekendens medal races, skulle findes, måtte sejladserne derfor udskydes i flere timer. 

Tre point fra sølv

Det fik dog ikke de afgørende konsekvenser for Lin Cenholt og Christian Peter Lübeck i Nacra 17, der med en serie på 3-12-4 holder fast i 3. pladsen. 

Danskerne kan hermed stævne ind til lørdagens medaljesejladser med et hul på ti point til 4. pladsen, ligeledes ti point til førstepladsen og blot tre point til sølvmedaljen.

Knap så heldige var den nye 49er-besætning med Frederik Rask og Nikolaj Buhl, der, efter at have ligget i top-10 hele stævnet, må se medal race sejle væk efter dagens 13-23-20-serie. Drengene slutter på en samlet 12. plads.

Fleischer avancerer

Modsat kunne Sebastian Fleischer i RS:X Men glæde sig over en god sidste dag i Hyéres. I dagens to første sejladser sikrede han således en 3. og 5. plads, mens han dog i tredje og sidste sejlads måtte nøjes med 31. pladsen. 

Dermed kan windsurferen sætte kurs mod Danmark med en samlet 19. plads i bagagen. 

Lin Cenholt og CP Lübecks medal race i Nacra 17 kan følges live kl. 14.50 lørdag her

Danskerne efter de indledende sejladser i Hyéres: 

Nacra 17 (29 både) 

3: Lin Cenholt og CP Lübeck

17: Anne-Line Thomsen og Jakob Faarvang

24: Josephine Frederiksen og Jesper Vogelius

49er (28 både)

12: Frederik Rask og Nikolaj Buhl

Finn (34 både)

24: André Højen Christiansen

RS:X Men (45 både)

19: Sebastian Fleischer 

Se hele resultatlisten her.  

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET