Gå til hoved-indhold
BoatLab står nu klar til at byde tidligere ShipShop-kunder velkomne til butikken efter overtagelsen af shipshop.dk-domænet. Foto: Mads RasmussenKort Nyt
BoatLab står nu klar til at byde tidligere ShipShop-kunder velkomne til butikken efter overtagelsen af shipshop.dk-domænet. Foto: Mads Rasmussen

BoatLab overtager shipshop.dk-domænet

Kunder, der forsøger at besøge det konkursramte shipshop.dk, ledes nu videre til BoatLab. Virksomheden håber, at domæneovertagelsen kan føre flere kunder til butikken.

Af Sara Sulkjær |

I fjor gjorde BoatLab sit indtog på det danske bådemarked med et sortiment lydende på mere end 20.000 varenumre i såvel den fysiske butik som på virksomhedens internetshop.  

Det skete som en direkte følge af Holbæk Bådcenters lukning i april 2016, hvor flere sjællandske kunder pludselig stod uden forhandler. 

Nu satser BoatLab på, at den nylige overtagelse af ShipShop-domænet kan bringe butikken ud til et endnu bredere udsnit af landets sejlere. 

Hjælper tidligere kunder

Allerede nu mærker virksomheden da også de positive effekter fra domæne-overtagelsen, da flere forhenværende ShipShop-kunder har taget BoatLab til sig som deres foretrukne udstyrsbutik. 

Selvom ShipShops tidligere kunder altså ikke kan få ombyttet varer og lignende, garanterer BoatLab dog, at de står klar med en hjælpende hånd, hvis der skulle være behov for det:  

- Juridisk set kan vi ikke bytte deres varer. Men vi gør alt det, vi kan, for at hjælpe, fortæller Henrik Amilon, BoatLab, til minbaad.dk. 

Besøg BoatLabs netbutik her og se billeder fra den fysiske butik i Hvalsø, Sjælland herunder: 

Vegvisir Race er ikke en del af årets Dansk 2Star-serie

Dansk 2Star har fjernet den udfordrende kapsejlads fra 2019-programmet. Manglende opbakning fra sejlerne og et vanskeligt målerarbejde har ført til beslutningen, som ærgrer Morten Brandt, stævneleder i Vegvisir Race.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Designer Stefan Qviberg nåede ikke at få hyldest for Arcona 435

I november døde den dybt respekterede Arcona-designer Stefan Qviberg i en alder af 69 år. Han nåede derfor ikke at opleve, at Arcona 435 fik prisen European Yacht of the Year 2019. Vi taler her med mr. Arcona, Torgny Jansson, der forklarer, hvad man nu gør med båddesignet fremover.

Links til andre sites