minbaad.dk
tirsdag 19. juni

Ida og Marie sponseres nu af startup-virksomheden VisBlue

Aarhus’ 49erFX OL-håb, Ida Marie Baad og Marie Thusgaard er glade. - Samarbejdet med VisBlue betyder, at vi ikke behøver bekymre os om økonomi i 2018.

Kapsejlads | 01-03-2018 11:09 | Af  Troels Lykke

Med et betydeligt sponsorat fra Aarhus virksomheden VisBlue har 49erFX-pigerne nået en væsentlig milepæl i bestræbelserne på at finansiere deres OL-kampagne frem mod OL i Tokyo 2020. 

Kim Christensen fra VisBlues bestyrelse siger:

- For VisBlue er sejlsporten en naturlig samarbejdspartner, som vi både deler råstoffer og værdier med. VisBlue har potentialet til at blive en af de store spillere inden for lagring af grøn energi, og i den sammenhæng ser vi et fint match med sejlerne Ida og Marie. De har vist, at man med talent, viden og en utrættelig energi på få år kan gå hele vejen fra idé til olympisk potentiale.

Om sejlsporten, siger Kim Christensen:

- Det sker i en sport, der baserer sig på evnen til maksimalt at nyttiggøre naturens egne ressourcer – vand og vind. VisBlue er på samme track, og vi ser VM2018 i Aarhus som en attraktiv mulighed for markedsføring og salg af VisBlues produkter. 

Bedre økonomi

For de to sejlere, der til dagligt er studerende, er der store perspektiver: 

- Vi er utroligt stolte af, at vi har fået VisBlue med om bord. VisBlue er et godt match, både med os, og vores andre trofaste sponsorer, LINDBERG og Kamstrup, der er fyrtårne i aarhusiansk erhvervsliv. Samarbejdet med VisBlue betyder blandt andet, at vi ikke behøver bekymre os om økonomi i 2018. Det er en tung sten, der nu er faldet fra vores hjerter, siger Ida Marie Baad.

Om VM på hjemmebane siger rorsmanden videre:

- Nu har vi energi til at give træningen hele armen inden VM. Vi glæder os således til at præsentere et samlet ’49erFX Aarhus-hold’, når Danmarks hidtil største sejlsportsbegivenhed gennemføres i begyndelsen af august måned på Aarhus Bugt.

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET