minbaad.dk
tirsdag 11. december

Sejlmagerne hos North Sails står klar til at tjekke dine sejl for skader. Foto: North Sails.

Gratis vintereftersyn i Herlev - på alle typer sejl

1000 kvadratmeter sejlloft hos North Sails i Herlev, er nu klar til at sejl kan få et gratis vintereftersyn, uanset mærke og type. Indlever sejlene inden 1. november.

Udstyr | 01-10-2018 12:40 | Af  Maria Ravn Jürgensen

Sejlsæsonen går på hæld og mange bådejere begynder så småt at pakke sammen for vinteren.

Blandt meget andet, er det vigtigt at få tjekket alle sejl for skader. Også selvom man ikke mener, at de fejler noget, skriver North Sails til bådpressen.

Alle sejl kan indleveres

- Ved et gratis vintereftersyn gennemgår vi sejlene for skader. Det er ofte de mindre skader, som folk ikke selv er opmærksomme på, der skal udbedres. Det er med til at forlænge sejlets levetid og undgå at de små skader udvikler sig til noget større, fortæller Sille Christiansen, der er en af sejlmagerne hos North Sails.

Uanset type og mærke kan du få et gratis vintereftersyn på alle dine sejle, hvis du indleverer dem på et af North Sails mange indleveringssteder rundt om i landet inden 1. november.

- Vi tjekker sejlene, og er der noget, der bør udbedres, bliver kunden kontaktet med et tilbud. Arbejdet udføres efter aftale, og sejlet kan hentes inden sæsonen, hvor det blev indleveret, fortæller Sille Christiansen og fortsætter.

- Fejler sejlet ikke noget, eller ønsker kunden ikke at arbejdet udføres kan sejlet afhentes, hvor det blev indleveret, uden beregning, siger hun.

Vil have sejl hurtigst muligt

- Når nu båden pakkes sammen, så sørg for at få indleveret alle sejlene, uanset mærke og type med det samme. Vi har 1000 kvadratmeter topmoderne sejlloft, hvor vi sidste vinter lavede service på over 500 sejl. Så vil vi gerne have sejlene ind så tidligt som muligt, så de alle er klar til næste sæson, siger loftmanager Jesper Feldt.

Du kan selv gøre meget for at passe på dine sejl. Se sejlmagerens gode råd, og hvor du kan indlevere dine sejl til gratis vintereftersyn her.

Se også en video fra North Sails moderne sejlloft i Herlev her.

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER

Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET