Gå til hoved-indhold
Der er rigeligt plads til at sole sig på den finske båd. Foto: PR-fotoStore både
Der er rigeligt plads til at sole sig på den finske båd. Foto: PR-foto

Grandezza 34OC med masser udstyr

Oliefyr og navigationsudstyr fra Raymarine er standardudstyr på den finske båd, der er bygget efter de nordiske traditioner. To kahytter med i alt fire sovepladser findes ombord.

Af Sara Sulkjær |

Med et stort skydetag og kaleche agter skyder finske Grandezza 2018 i gang med en 34-fods motorbåd oplagt til de omskiftlige, skandinaviske vejrforhold.  

Til båden, der bærer navnet Grandezza 34OC, følger en længere udstyrsliste, som blandt andet indbefatter et Webasto-oliefyr og et oliebrænderkomfur med keramisk plade fra Wallas. 

Teak på forskibet

Med defroster over motoren, Raymarine-navigationsudstyr, varmt vand og toilet ført til septiktank forlænges listen blot yderligere. Også teak på platformen og forskibet understreger bådens fine kvalitet: 

- En båd i en fornem byggekvalitet bygget efter nordiske traditioner, opsummerer Claus Bak fra Baadhuset, der forhandler Grandezza-bådene. 

I alt fire sovepladser fordelt i to særskilte kahytter er der blevet plads til på den finske båd, som dog også rummer muligheden for ekstra opredninger i styresalonen. 

Volvo eller Mercruiser

Til Grandezza 34OC tilbydes enten en Mercury 4,2TDi-motor med elektronisk gas/gear og Bravo III-drev eller en Volvo D6 EVC gas/gear med duoprop-drev. Begge motorer er på 370 HK. 

Dermed lander prisen på den 34 fod lange båd på omkring 2,1 millioner kr. inkl. moms. 

Læs mere på www.baadhuset.dk

Der er blevet plads til et fint pantry på motorbåden. Foto: PR-foto

content-loader
content-loader
content-loader