minbaad.dk
fredag 22. juni

Skibet har tidligere været brugt til chartersejlads. Foto: De Valk Yacht Broker

Tag 140 venner med på vandet - brig til salg i Holland

For 26 millioner kroner kan du sejle det flotte skib, der tidligere har været anvendt til fiskeri. 14 sejl følger med.

Kort Nyt | 27-02-2018 11:58 | Af  Sara Sulkjær

Hold store fester til den lyse morgen på den knap 50 meter lange brig, der netop nu er til salg i Holland. Båden er oprindeligt bygget i 2003, men gennemgik en større reparation blot to år efter sin fødsel:

- Denne brig er omdannet fra et fiskefartøj i 2005 og er meget sødygtigt og har en finish efter de højeste standarder, fortæller Hans Visser fra De Valk Yacht Broker, der står for salget af båden.

Kun 19 køjepladser 

Drømmer du om at sejle danske og udenlandske farvande tynde i den flotte båd med den 14 sejl store garderobe, skal der - for de flestes vedkommende - graves dybt i lommerne. 3.600.000 euro, eller 26,8 millioner danske kroner, koster båden, der er bygget i stål. 

Kan pengene skaffes, får man til gengæld også et rummeligt skib, som i øjeblikket har plads til 60 spidsende gæster. Til de 19 er der køjepladser, der er fordelt på syv kahytter. 

Skal der ikke mad på bordet, kan du til gengæld invitere 140 venner ombord. Og bliver du i havn kan du tilføje ti personer til gæstelisten. 

Dyr i drift

Til et rummeligt skib og mange gæster hører også store tanke. Med tanke, der i alt kan rumme 16.000 liter vand, er det muligt at være på vandet i flere dage i træk, selv med mange ombord. 

28.000 liter kan der være i brændstoftankene. En påfyldning vil dermed koste mere end de fleste sejleres lystbåde. Har man råd til at købe båden, er det dog næppe et stort problem. 

Læs mere og se flere billeder af skibet her

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET