minbaad.dk
tirsdag 19. juni

Det hollandske team er på hjemmebane, når Volvo Ocean Race afsluttes i Haag. Foto: Thierry Martinez / Team AkzoNobel

Vind en VIP-rejse med AkzoNobel

Den heldige vinder kan sætte kursen mod Haag i juni. Her bliver det blandt andet muligt at hilse på VOR-teamet, der har danske Nicolai Sehested ombord.

Kapsejlads | 28-02-2018 15:00 | Af  Sara Sulkjær

Når Team Akzonobel, der netop har vundet det sjette ben i Volvo Ocean Race, i slutningen af juni krydser målstregen i hollandske Haag, kan en glad konkurrencevinder tage imod på kajen.  

Det er International, der har stablet konkurrencen på benene, hvor en heldig sejler får muligheden for at komme tættere på det lyseblå team og samtidig blive klogere på selve Volvo Ocean Race-sejladsen. 

Hotel og fly er med i pakken

En konkurrencepræmie, der strejker sig fire dage fra den 28. juni til den 1. juli - og ikke mindst indbefatter afslutningsceremonien i Jorden rundt-sejladsen. 

Alle returflyrejserne er med i VIP-pakken, der også inkluderer opholdet på hotel med to personer pr. værelse samt morgen- og aftensmad. Transporten til og fra lufthavnen skal vinderen heller ikke tænke på. 

Tilmelding til konkurrencen foretages senest den 12. maj her. Snupper du ikke førstepladsen, er der tre trøstepræmier om en Zhik® team AkzoNobel Shore-jakke. 

Bookmark and Share
FLERE NYHEDER


SEJLKLUBBER OG KLASSER


Få nyheder og deltag i konkurrencer

Besøg os på facebook


MORTEN LORENZEN TAGER ORDET