Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Minbaad.dk er for tur- og kapsejlere. Siden startede i 2008. Foto: Peter Brøgger

77.787 læser minbaad.dk om måneden - fremgang på 7,06 % ift. 2018

Fra midten af juli til midten af august 2019 toppede minbaad.dk i år med 77.787 unikke besøg, mod 72.024 besøg i 2018. Sidevisninger, i samme periode steg samtidig til 307.747. Minbaad.dks bestyrelsesformand Morten Lorenzen kommenterer.

Af Troels lykke |

Minbaad.dk fortsætter den positive udvikling, fortæller tørre tal fra Google Analytics, der viser at næsten 78.000 sejlere læste sitet om måneden i denne sommer.

I juli og august var tallet over 70.000 unikke læsere om måneden, fortæller Morten Lorenzen, bestyrelsesformand på minbaad.dk og motorbaadsnyt.dk.

Han fortæller videre.

Samlet set er der flere og flere, der læser vores hjemmeside, tak for det. Og tak for de mange input og artikler I sejlere, firmaer og klubber sender til os.

Vi vil samle sejlerne

Minbaad.dk vil nemlig gerne samle SejlerDanmark. Her forsvinder ordene ikke bare, som på facebook, der forsvinder i mængden.

Internettet er kommet for at blive og een af de ting som man får forærende på de elektroniske medier, er en mængde statistik og målinger. 

Læsere bliver også 12 procent længere på sitet i forhold til 2018 og de læser flere artikler.

Vores tilstedeværelse på Facebook er også positiv og med minbaad.dk og motorbaadsnyt.dk er der næsten 14.000 sejlere, der følger os, og hvor der også er gode debatter.

Og i det hele taget er vores strategi om at give gratis nyheder og baggrundsartikler bæredygtigt.

Men som sejler og lektor ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Lars Kabel, sagde det i en artikel på minbaad.dk.

At det netop er sejlerne, der er hoppet på internetbølgen, overrasker ikke den  forsker. Sejlsporten er nemlig et modigt miljø, hvor man godt tør, understreger han:

- Dem, der deltager i sejlsport, er ret computervante og er åbne overfor sådanne nye tiltag. Overfor den kreds af mennesker vil man ikke nødvendigvis se det som noget defensivt at nedlægge papir, fortalte Lars Kabel til minbaad.dk i 2018. 

Ikke helt gratis

Nu er det jo ikke helt “gratis”, for vi betales for vores arbejde med annoncekroner. Men vi kan også se, at det accepterer læserne og da det ofte er relevante annoncører kan vi også se, at rigtig mange klikker på annoncerne. 

Vi kan også se, at flere og flere oplever minbaad.dk via deres mobiltelefon. Det er vi rigtig glade for, specielt fordi vi har investeret en del ressourcer i, at lave en ny  hjemmeside i år. En der egner sig rigtig godt til mobilen. Og en hvor billeder får en mere fremtrædende rolle.

Vi fortsætter den gode udvikling, og vil gøre endnu mere indenfor billeder/video, tursejlads og gode råd.

Motorbaadsnyt.dk med i international jury

Så fortsæt blot med at klikke ind på minbaad.dk og www.motorbaadsnyt.dk, der nu er med i den internationale Best of Boats Jury, hvor 16 europæiske magasiner og et amerikanske bådmagasin vælger motorbåde ud hvert år. Finalen bliver i november på Berlin Boatshow. 

Vi håber at vi stadig kan give dig det daglige fix af maritime nyheder og baggrundshistorier. Vi er utrolig glade og stolte over jeres opbakning og fortsætte ydmygt vores arbejde.

Sejlerhilsen

Morten Lorenzen

Bestyrelsesformand for minbaad.dk og motorbaadsnyt.dk

content-loader
content-loader
content-loader