Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Bavaria C38 får et sejlareal på omkring 80 kvadratmeter. Foto: Bavaria Yachts

Bavaria C38 - tysk 2021-nyhed med V-stævn og stor forkahyt

Der er prioriteret plads om læ på den knap 11 meter lange Bavaria, der bliver næste års store nyhed. Båden får premiere på boot-udstillingen i januar.

Af Sara Sulkjær |

1,73 x 2 meter. Så stor en seng venter ejerne af den nye Bavaria C38, når øjenlågene trættes efter en lang dag til søs.

- Den V-formede stævn skaffer os mere plads i forkahytten under dæk, forklarer Pascal Kuhn fra det tyske værft på Bavarias hjemmeside.

Agterkahytter rykket

Også i bådens agterende er såkaldte 'chines', skarpe ændringer af vinklen i skrogets tværsnit, med til at skabe rummelighed under dæk. 

Chines, der har gjort det muligt for bådens designere at flytte kahytterne længere agterud, således at syv personer uden problemer kan tage plads om bordet i salonen.

Øget stabilitet under sejlads med krængninger på mellem 15 og 20 grader opnås desuden, ifølge de tyske værtsejere, med skrogets vinkelændring.

Flere modeller

Mens skrogets form - meget fornuftigt - er bestemt fra værftets side, får kommende ejere mulighed for at vælge en model med enten to eller tre kahytter.

På båden, der sælges for 960.000 danske kroner eksklusiv moms, levering og ekstraudstyr, er det endvidere muligt at prioritere et ekstra toilet nær kaptajnens kahyt.

Båden forhandles hos Dansk Marine Center i Lystrup ved Aarhus.

Læs mere om båden på værftets hjemmeside her.

Kilde: Bavaria Yachts

content-loader
content-loader
content-loader