Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Gavechecken overrækkes af områdedirektør Pia Annette Hou Avnsted samt sekretariatschef Niels Thyboe Thorsen til sejlsportscentrets bestyrelsesformand Hans Skou og centerchef Thomas Capitani. PR-foto
Kapsejlads
Træning med havudsigt. Foto: Thomas Capitani

Sparekassen Kronjyllands Gavefond giver støtte til sejlerfitness i Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Slidt fitnessudstyr er udskiftet med nyt for at forbedre styrketræningstilbuddet til talent- og elitesejlere i centret. En donation på 50.000 kr. fra Sparekassen Kronjyllands Gavefond har gjort udskiftningen mulig.

Af Troels Lykke |

Aarhus Internationale Sejlsportscenter blev indviet i maj 2018, og siden indvielsen er der sket meget.

Sejlsportscentret rummer i dag et aktivt og levende talent- og elitemiljø, som tiltrækker unge sejlere fra hele landet. Unge sejlere, der ikke kun kommer til Aarhus for at dygtiggøre sig sejlsportsligt, men også for at læse, studere, arbejde og ikke mindst for at træne og udvikle sig fysisk. 

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Aarhus Ø.  

Ønske om bedre forhold

Sejlsportscentrets fitnessfaciliteter har siden indvielsen primært bestået af nedslidt fitnessudstyr, som man har arvet forskellige steder fra, og ledelsen har derfor længe ønsket at kunne tilbyde sejlerne tidssvarende fitnessudstyr og inventar.

- Vi har mærket et stigende ønske fra vore unge sejlere om bedre forhold i fitnesslokalet, og da vi har en strategi om at være det foretrukne talent- og elitetræningssted i Danmark for sejlsport, var det vigtigt for os også at få forbedret vores styrketræningstilbud, påpeger bestyrelsesformand Hans Skou.

Dette er nu blevet muligt med blandt andet en donation fra Sparekassen Kronjyllands Gavefond, som har doneret 50.000 kroner til sejlerfitness i sejlsportscentret.

- Vi er meget taknemmelige for donationen. Vi kan nu yderligere forbedre vores sejlerfitness-tilbud til gavn for flere talentfulde sejlere på det, som nok er byens bedst beliggende fitnesscenter, fortæller Hans Skou.

Et fyrtårn for byen

Netop centrets beliggenhed og betydning har været afgørende for Sparekassen Kronjyllands Gavefond:

- Aarhus Internationale Sejlsportscenter er et fyrtårn for byen, som vi alle kan være stolte af. Derfor er vi også glade for, at vi kan være med til at sikre dem de bedst mulige træningsfaciliteter, fortæller områdedirektør Pia Avnsted og fortsætter:

- Vi har i mange år været engageret i sejlsporten i Aarhus, der har gennemgået en imponerende udvikling, og der er helt sikkert flere store resultater og gode oplevelser i vente de kommende år.

content-loader
content-loader
content-loader