Gå til hoved-indhold
Tur
Det var på denne båd at de danske kendisser krydsede Atlanten i. Det kan ses i et kommende TV-program på kanal 5. Foto: Krestine Havemann/Dplay

TV-kok Ditte Julie Jensen efter 21 dages tur over Atlanterhavet med Bank: Aldrig har jeg været så udfordret

Iværksætter, forfatter, foredragsholder og TV-kok Ditte Julie Jensen sejlede 26. november ud fra Lanzarote med Lars Løkke Rasmussen, Johannes Nymark, Sarah Bro, Umut Sakarya og Felix Smith. Tredje sæson af Dplay-programmet ‘Over Atlanten’ vises til foråret.

Af Troels Lykke |

Sammen udgør de nævnte kendisser det nye hold til tredje sæson af Dplay-programmet ‘Over Atlanten', som bringer deltagerne over Atlanterhavet på 21 dage.

For få dage siden kom holdet i land på øen Aruba i Caribien, hvorfra de i går fløj retur mod Danmark. Ditte Julie blev modtaget af kæresten Joakim, da hun sejlede i land, fortæller Her og Nu.

– Joakim stod ved kajen og tog imod mig for nogle få dagen siden – det var guldværd. Jeg trådte naturligvis ind i røde bukser – traditionen tro – når Atlanterhavet er krydset. Jeg har en masse på hjerte, mange billeder og tanker, som vil komme, i takt med jeg lander i oplevelsen, skriver Ditte Julie til et billede på Facebook og Instagram.

Meget udfordret

Den 33-årig TV-kok forklarer videre på Facebook og Instagram:

– Jeg har været på en helt igennem ubeskrivelig rejse. En rejse, som jeg stadig ikke er landet i – det er stadig meget svært for mig at finde de helt rigtige ord for denne oplevelse. Jeg ved, at jeg fik alt det ud af den, som jeg håbede på inden afrejse. Aldrig har jeg været så udfordret – jeg har lært så meget om mig selv.

- Jeg er DYBT taknemmelig for at have fået denne oplevelse/rejse sammen med de mennesker, som var ombord, fortæller Ditte Julie, der ikke kan tænke på andet, end at hun i dag får et glædeligt gensyn med sine to børn, som hun med sine egne ord har savnet absurd meget.

Kan ses til foråret 2021

Tredje sæson af ’Over Atlanten’ får premiere på Dplay i foråret 2021 og vises senere på året på Kanal 5.

Se også her: www.dplay.dk/programmer/over-atlanten

content-loader
content-loader
content-loader