Gå til hoved-indhold
Tur
God stemning til søs med Bubber og Thomas Villum Jensen. Foto: Nicolai Villum Jensen & Jan Winther
Tur

Tursejlads på DK4 - Bubber og Thomas Villum Jensen sejler i det østjyske på en stor X-Yachts

- Vi er i fuld gang med at skrue på de sidste knapper til tre sejlerprogrammer. Og vi glæder os helt vildt til at vise jer det østjyske øhav. I første program tager vi dig med til Horsens, Juelsminde og Hjarnø. Se "Bubber & Villum til søs” (1:3), der har premiere fredag den 26. marts kl. 21.00 på DK4.

Af Troels Lykke |

De to kendisser, tv-manden Bubber og filminstruktør og skuespiller Thomas Villum Jensen er på tur i en stor X-Yachts i det østjyske. Det har de lavet tre programmer om på DK4.

Bubber & Villum til søs (1:3) 

De to venner Bubber og Tomas Villum er bidt af sejlads. Derfor har de pakket sejlertøjet og indlogeret sig på en topmoderne sejlbåd. 

Turen går til det østjyske øhav, hvor de to sømænd over de næste ti dage skal besøge havne på fastlandet og de omkringliggende øer. 

- Vi skal møde spændende mennesker, udforske kulturelle seværdigheder, spise god mad og i det hele taget nyde livet som rigtige lystsejlere, skriver DK4 om programmet.

I det første program, der vises fredag den 26. marts kl. 21, går turen til Horsens, Juelsminde og Hjarnø. 

Bubber & Villum til søs (2:3)

De to venner Bubber og Tomas Villum fortsætter deres sejltur i det østjyske øhav. I det andet program går turen til årets ø, Endelave. 

- Vi skal vandre på kaninoen, smage kanin og ikke mindst drikke øl med tang fra havet. Vi skal også en tur til den bilfrie ø Tunø, hvor de to sømænd blandt andet skal køre i traxi, besøge et specielt fyrtårn og ryge deres egen laks, lyder beskrivelsen af afsnittet.

Sidste stop er den grønne ø Samsø. Her skal det handle om solceller, vindmøller og elektriske biler. 

Det andet program vises fredag den 2. april kl. 21.

Bubber & Villum til søs (3:3)

De to venner Bubber og Tomas Villum er ved at nå vejs ende på deres maritime eventyr i det østjyske øhav. I dette program går turen til Ebeltoft, hvor byens tidligere maltfabrik blandt andet skal besøges.

- Vi skal efterfølgende en tur på savannen, og så skal vi smage lokal mad, lavet over bål i Karpenhøj Naturcenter. Efterfølgende kaster Tomas og Bubber sig ud i natsejlads for at nå til Anholt, midt i Kattegat, skriver DK4.

På øen skal de to sømænd besøge det nyrestaurerede fyr, og så skal der plukkes enebær til ginproduktion. 

Programmet slutter af i Grenå, hvor den står på hajfodring i Kattegatcentret, en tur på skinnecykel og madlavning på det grønne museum. 

Det sidste afsnit kan ses fredag den 9.  april kl. 21.

content-loader
content-loader
content-loader