Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Blandt andet studerende kan med fordel søge jobbet. Foto: Watergames

Interessant fritidsjob til sejleren: Watergames søger nye instruktører til duelighedskursus og yachtskipper

Danmarks største sejlerskole leder efter nye instruktører, der kan undervise på nogle af skolens mest populære kurser ved Rungsted og Brøndby Havn. Sejlerfaring er naturligvis påkrævet.

Af Sara Sulkjær |

Har du sejlererfaring, tilbyder Watergames lige nu ét af Danmarks måske sjoveste fritids- eller bijobs. Sejlerskolen, der regnes som landet største af sin slags, søger i øjeblikket nye medarbejdere, der kan undervise på duelighedskursus, yachtskipperkursus samt i sejlads i sejlbåd. 

- Du er den perfekte kandidat til jobbet, hvis du har sejlererfaring og også gerne undervisningserfaring – det sidste er dog ikke et krav, forklarer Watergames i en pressemeddelelse.

Arbejde hver anden weekend

Grundig oplæring vil finde sted, så sejlerskolen vil sørge for at klæde nye medarbejdere godt på til jobbet, før de kommer til at stå på egne ben.

Derudover lægges der vægt på, at de kommende undervisere er servicemindede og imødekommende. 

Er det dig, der ender med at blive en af Watergames’ nye instruktører, kommer du til at arbejde omkring hver anden weekend på lokationerne ved Rungsted og Brøndby Havn. 

Du kan få mere information om jobbet ved at sende en mail til kursus@watergames.dk. På den samme mailadresse søges jobbet gennem en mindre præsentation af dig selv og din erfaring. 

Om Watergames
Watergames tilbyder sejlerkurser til fritidssejlere på alle niveauer – i hele Danmark. Du vil derfor blive en del af et stort, professionelt team med et helt særligt socialt fællesskab.

Du kan læse meget mere om sejlerskolen på www.watergames.dk.

content-loader
content-loader
content-loader