Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Her er mæglerne i Bådagent Danmark. Fra venstre ses Michael Staufeldt - Sjælland, Erik Møller-Madsen - Fyn og Lars Legarth - Jylland. PR-foto

Bådagent Danmark oplever stigende efterspørgsel på brugte både - mød Bådagent på Copenhagen Boat Show

Ikke mindst det seneste år har Bådagent Danmark oplevet en stigende efterspørgsel på gode brugte sejl- og motorbåde. Fra på torsdag i Ishøj kan du møde firmaet, der søger kvalitetsbåde til købestærke sejlere.

Af Troels Lykke |

Bådagent Danmark, der formidler brugte kvalitets sejl- og motorbåde, er på plads i Ishøj, og klar til at vise et bredt udsnit af kvalitets sejl- og motorbåde frem, når årets store flydende bådudstilling slår dørene op torsdag den 25. august  2022 kl. 12.

Ikke mindst det seneste år har Bådagent Danmark oplevet en stigende efterspørgsel på gode brugte sejl- og motorbåde.

- Vi har interesserede bådkøbere fra stort set hele Europa, der reflekterer på de både vi formidler på vores mange platforme, og salget af de enkelte både går hurtigt, og vi oplever stadig en stor efterspørgsel på kvalitetsbåde, til at opfylde ønskerne for vores mange købestærke sejlere, siger jyske Lars Legarth fra Bådagent Danmark.

Han fortæller videre på vegne af den danske afdeling.

- Går du med tanker om at sælge din båd, så tøv ikke med at kigge forbi Bådagent Danmark, for en uforpligtende og professionel vurdering af din båd,  Det koster ikke noget, og indgår vi efterfølgende en formidlingsaftale, er det ikke forbundet med nogen udgifter for dig, før båden er solgt. Og du binder dig kun for en 2 måneders periode, siger Legarth.

Hvem er Bådagent?

Bådagent Danmark, der består af 3 mæglere der dækker henholdsvis Sjælland, Fyn og Jylland, er udsprunget af Båtagent Sverige, der har eksisteret siden 2005, og dermed har formidlet brugte kvalitetsbåde i snart 20 år.

Det er til dato blevet til over 1.500 både, og alene i 2021 blev der formidlet tæt på 250 både. Vi har over 55.000 besøgende på vores hjemmesider hver måned.

Bådagent består af 15 mæglere fordelt på Sverige, Danmark, Finland, Baltikum, Kroatien og Portugal.

Alle mæglere har mange års international erfaring indenfor salg, marketing og kundepleje, og har en solid maritim og branchemæssig baggrund.

Bådagent Danmark er medlem af brancheorganisationen Danboat, der er en del af Skib & Båd under Dansk Industri.

content-loader
content-loader
content-loader