Gå til hoved-indhold

Test: Elan E4 er en oplagt båd til tur- og kapsejlads - selv i 10 m/sek. er der fuld kontrol

Her viser vi video i bunden af artikel og fotos af Peter Brøgger, der var med på vandet ud for Egå i hård luft. To ror i vandet gav fuld kontrol over den 35-fods båd. Man får meget for pengene i båden, der koster fra 1,6 mio. kroner sejlklar. Nye både kan noget, ældre både ikke kan.

Test: Nordborg 42 er til tursejleren, der elsker smukke, klassiske både og smagfuld aptering

Vi har været i Sønderjylland og teste den danske turbåd, som mange med god grund drømmer om. Se video, fotos og læs om den slanke båd, hvor værftet ikke lefler for moden med brede og høje turbåde, hvor plads om læ er det vigtigste. Nu flere fotos.

Test af JPK 45 med jordomsejler-DNA

Test fra arkivet. Vi prøvede i 2017 en vældig cool JPK 45, der dog ikke er solgt til Danmark. Det er en skam, for den er velsejlende, rå og havgående.

Test: Dufour 335 er til manden, der kan sejle i forvejen

Dufour 335 er en god båd til erfarne tursejlere. Båden flytter sig selv ved de mindste vindpust, trods sine 5 tons. Test fra arkivet.

Test af Ofcet 32 - en fremmed ORC-fugl

Franske Ofcet 32 er skabt til dem, der virkelig vil kapsejlads, altså for dem der VIL vinde, men den findes nu også i en turudgave.

Test af X4.0: Dansk design med fuld fart og masser af gode detaljer - galleri og video

Minbaad.dk har testet den nye X4.0, som der allerede er solgt 17 af, selvom startprisen ligger på 2,98 mio. kroner. Se galleri og video fra testen i Årøsund, hvor vi testede med kolleger fra Finland.

Vi tester Beneteau First Yacht 53 - bred men tjekket dame med wauw-effekt

Minbaad.dk var i Barcelona i denne uge og teste motor- og sejlbåde fra et af verdens største bådværfter. Vi testede fx den 5 meter brede Wally-lignende Beneteau First Yacht 53, der ligner en million euro, og også koster det. Båden er til ægteparret, der sejler med venner.

X-Yachts til eksamen i Barcelona - tre X4.0er testet før første blev leveret

X-Yachts har haft en tre måneders periode for X-serien, hvor man testede sejlegenskaber og bo-komfort, før første X4.0 blev leveret til kunderne. - Vi håber det gav pote ved European Yacht of the Year, siger Kræn Nielsen, CEO fra X-Yachts.

 

Pogo 36-test: Fast, fun and safe

Vi testede tidligere fransk, bred hurtigsejler på kun 3,6 ton med minimalistisk indretning. Køl er tre meter dyb, men kan hæves til én. På opfordring viser vi testen igen. Franske Atlanterhavsbåde er hotte. Her er én af dem.

Test af Jeanneau 3600: For lækker til kapsejlads - første nu solgt til DK

Yachting World tester fransk vinderbåd. Jeanneau Sun Fast 3600 koster fra 1,37 mio. kroner uden sejl, før levering i Danmark. - Den første båd er nu solgt til Danmark/Kbh, så den kan ses på Øresund i juni, fortæller Tempo Bådsalg. Opdateret 10.2.19.