Gå til hoved-indhold

Se den nye Bavaria 32 Cruiser i aktion

Se web-tv, da vi tester den godt sælgende Bavaria 32 Cruiser til 700.000 kr.

Faurby 396: Ulv i fåreklæder

Den ny Faurby 396 Jesper Bank Edition, der i aktion i dag i Big Boat Challenge, er en fornøjelse på kulfiberrattet. Jesper Bank, der skal bruge den til tur- og kapsejlads, har sat kraftige fingeraftryk på båden. Se billeder.

Prøv den nye Bavaria 45 under landstræf

Vi har lige testet hende på Mallorca for BådNyt, der bringer testen af den nye tysker. Fredag 14. maj kan man prøve Bavaria 45 Cruiser i Bogense. Se billeder fra frisk test.

Se Jesper Banks nye Faurby 396 - video

Seilas, BådNyt og minbaad.dk var blandt andet ude og teste den ny Faurby 396 Jesper Bank Edition. Seilas.no har allerede klippet en kort film fra testen med Bank.

Hallberg-Rassys lille genistreg

Svenskerne har fremtryllet en ny båd, som givet vil være blandt de allerhotteste nyheder i 2010. Ikke alene rammer den et voksende marked for både omkring 30 fod, den sejler også fremragende, skriver BådNyt.

 

800 kilo sejlglæde sælges billigt

Bådebygger Jørgen Jensen sælger nu sin Daydream 28 til 100.000 kroner under prisen. Læs vores test af båden, der ikke er slået igennem.

Designet til to personer - og uden osmose - web-tv

Skibsingeniør Lars Hallkvist og designer Peter Bjørn Olsen fortæller i et web-tv-interview om Olsen370.

Olsen370 - den danske Wally - test

Alt fungerede let, i stil med de berømte Wally-både. Olsen 370 er nomineret til Årets Båd i Europa 2009/10. Se 50 sek. video fra test.

Bavaria i ny stil - test - se flere billeder

Ved Middelhavet ved havnebyen Le Lavandou, tester vi Bavaria 32 Cruiser, nomineret til årets båd i Europa. Læs om vores første indtryk.

Wayfarer-sejler anmelder 505-jolle

505’eren er en vild roderotyr, vi MÅTTE prøve, skriver Søren Svarre, der kom på hårdt arbejde ud for Hellerup. Se også kæntring på YouTube.