Gå til hoved-indhold

Nye Dehler 32 og 35 skal toppe i Kielerugen

Dehler har hyret en tysk America's Cup-sejler, som har sat to hold op til at banke andre IRC-både i Kielerugen. Vi testede bådene i Kiel.

Hallberg Rassy 372 overraskede

Vi talte med Hallberg Rassy-sejleren Bo Hold før han sejlede Palby Fyn Cup. Båden blev 22 overalt efter DH. Se web-tv i 45 sek.

Så meget for 18 mio. kr.

Birger Hansen fra X-Yachts fortæller på web-tv om den nye X-65, der sejlede Palby Fyn Cup på 16 timer og blev 86 overalt efter DH. Se den sejle.

Vælte-test af småbåde

Verdens største magasin om både, tyske Yacht, grundigheden selv, har testet små både til søs - også når masten er i vandet. Se video.

Xc 50 er særlig vigtig for X-Yachts

Xc-serien har været utrolig vigtig for X-Yachts i en krisetid, da man har fundet nye typer kunder, siger direktør Per Dollerup-Mikkelsen. Læs også om den ny XC 50 til 6,5 mio. kr.

Se den nye Bavaria 32 Cruiser i aktion

Se web-tv, da vi tester den godt sælgende Bavaria 32 Cruiser til 700.000 kr.

Faurby 396: Ulv i fåreklæder

Den ny Faurby 396 Jesper Bank Edition, der i aktion i dag i Big Boat Challenge, er en fornøjelse på kulfiberrattet. Jesper Bank, der skal bruge den til tur- og kapsejlads, har sat kraftige fingeraftryk på båden. Se billeder.

Prøv den nye Bavaria 45 under landstræf

Vi har lige testet hende på Mallorca for BådNyt, der bringer testen af den nye tysker. Fredag 14. maj kan man prøve Bavaria 45 Cruiser i Bogense. Se billeder fra frisk test.

Se Jesper Banks nye Faurby 396 - video

Seilas, BådNyt og minbaad.dk var blandt andet ude og teste den ny Faurby 396 Jesper Bank Edition. Seilas.no har allerede klippet en kort film fra testen med Bank.

Hallberg-Rassys lille genistreg

Svenskerne har fremtryllet en ny båd, som givet vil være blandt de allerhotteste nyheder i 2010. Ikke alene rammer den et voksende marked for både omkring 30 fod, den sejler også fremragende, skriver BådNyt.