Gå til hoved-indhold

Se Jesper Banks nye Faurby 396 - video

Seilas, BådNyt og minbaad.dk var blandt andet ude og teste den ny Faurby 396 Jesper Bank Edition. Seilas.no har allerede klippet en kort film fra testen med Bank.

Hallberg-Rassys lille genistreg

Svenskerne har fremtryllet en ny båd, som givet vil være blandt de allerhotteste nyheder i 2010. Ikke alene rammer den et voksende marked for både omkring 30 fod, den sejler også fremragende, skriver BådNyt.

 

800 kilo sejlglæde sælges billigt

Bådebygger Jørgen Jensen sælger nu sin Daydream 28 til 100.000 kroner under prisen. Læs vores test af båden, der ikke er slået igennem.

Designet til to personer - og uden osmose - web-tv

Skibsingeniør Lars Hallkvist og designer Peter Bjørn Olsen fortæller i et web-tv-interview om Olsen370.

Olsen370 - den danske Wally - test

Alt fungerede let, i stil med de berømte Wally-både. Olsen 370 er nomineret til Årets Båd i Europa 2009/10. Se 50 sek. video fra test.

Bavaria i ny stil - test - se flere billeder

Ved Middelhavet ved havnebyen Le Lavandou, tester vi Bavaria 32 Cruiser, nomineret til årets båd i Europa. Læs om vores første indtryk.

Wayfarer-sejler anmelder 505-jolle

505’eren er en vild roderotyr, vi MÅTTE prøve, skriver Søren Svarre, der kom på hårdt arbejde ud for Hellerup. Se også kæntring på YouTube.

Det kan Vivace 34 - tv

Se 3 min. web-tv, hvor den nye Vivace 34 sejler på Øresund. Vi er om bord, for at interviewe og teste. Mød båden og Lars From.

Udrustning på 37 fod

Vores svenske søstersite, blur.se, har været i Lysekil, hvor der blev testet Arcona 37, Hallberg Rassy 372 og mange andre. Se web-tv.

X-65 på kryds: 9,3 knob

Vi taler med X-Yachts om den nye prestigebåd til 23 mio. kr. fuldt udstyret med elektronik og Sejl fra North Sails.