Gå til hoved-indhold

Oceanis 41.1 test: Søstærk turbåd fra Beneteau

Oceanis 41.1 er stærk og bred som en bjørn, uden at være kedelig. Værftet har gjort båden 700 kilo lettere end forgængeren. Vi testede i store bølger på Mallorca.

Test af Dehler 34: Tysk pletskud - 25.189 har læst med

Sejlere efterspørger test af mindre både. Her er en, nu læst af 25.189 sejlere. Den nye Dehler 34 afløser den tidligere fra 80erne, der blev solgt 1.300 af og opnåede kultstatus i Tyskland.

 

Test: Django 12.7 er til solotur over Atlanten

Mest omtalte solobåd på minbaad.dk i 2017: Django 12.7 er til en eller to personer. Cockpittet er praktisk med spil centreret, og faldene på masten er, så en mand kan hæve gennaker selv.

Test af Luffe 3.6: Klassisk sejlglæde fra Kolding

Luffe 3.6 er slank og glider gennem vandet, så det er en ren fornøjelse. Solfanger på dækket gør, at man er mindre afhængig af strøm i havnen. Vi testede båden i hård luft.

Test af Sunbeam 22.1: Weekendbåd fra alperne

Mest læste test i år af enkeltskroget både er denne østriske Sunbeam 22.1 med fire store køjer. Båden kan trailes og sættes i vandet uden kran. 23.053 sejlere har læst test siden april.

 

10 meter rå sejlglæde - test af Black Marlin

Farten på den sydfynske trimaran Black Marlin røg op på 17,7 knob, da vi testede den 31-fods lette kulfiberbåd ud for Skarø Rev. Båden er nu i produktion, efter salg til svensker. Læs hele testen.

Mest læste test i år var af danske Black Marlin

BådNyt og Minbaad.dk testede 31 fods trimaran på Sydfyn i juni, hvor designer og bådebygger af båden, Jan Andersen var om bord. Topfart var 17,7. Mere end 20.000 har læst testen.

Test af Tricat 30 gav sug i maven

Tricat 30 rykker promte når den møder et vindpust. Trimaranenen er også sikker, viste test på Atlanterhavet. Båden er et fint alternativ til danske Dragonfly 28 Touring.

Ny Grand Soleil 34 - en båd til ræs og tur

Vi tester ny italiener for BådNyt i European Yacht of the Year. 2018 Se 70 sekunder med båden, der har kulfibermast. Den var en anelse tung på roret. Raffaele Borgio fra Grand Soleil forklarer.

Beneteau Oceanis 51: Navigationsplads til flere formål

Vi har i denne uge været i Barcelona for BådNyt og teste syv både i European Yacht of the Year 2018. Fx en Beneteau Oceanis 51 med en tjekket kahyt. Båden er med høj kulfibermast og dyb køl.