Gå til hoved-indhold

Test af Seascape 24: Planer 12 knob i 7 m/sek. - nye fotos

Minbaad.dk var i Aabenraa for to år siden og teste ny Seascape 24 til 440.000 kr. sejlklar, og inklusiv trailer. Se planetur, mens vi taler med importør Per Cederberg. Båden kan prøves i Aarhus lige nu.

Test af Bihan 6.50: Dagsejler med gaffelrig i kulfiber

En fremmed fugl. Kultdesignere med erfaring fra transatlantiske Mini 6.5ere og Open 40ere, har med Bihan 6.50 skabt et søstærkt, fyldigt skrog, der elsker at surfe.

Minbaad.dk tester lynhurtig Italia 9.98 med kæmpe cockpit

Båden vinder de fleste sejladser, men den kan også det med tur. Vi testede ud for Helsingør, hvor båden gik fint gennem bølger og var stabil. Her interview med importøren Mads Elleskov.

Minbaad.dk tester: Hallberg-Rassy 340 er mere sporty og rummelig

To ror, to rat, én meter længere vandlinje, mere plads agter og højere fribord er nogle af forbedringerne på ny Hallberg-Rassy 340 i forhold til forgængeren 342. Vi var på Ellösfjorden og teste.

Minbaad.dk tester X4.9 på Mallorca - interview med X-Yachts boss

Efter tyske Yacht testede, blev det Minbaad.dks tur på Mallorca. En båd, der er til cruising og let sejles af to personer. CEO Kræn Nielsen forklarer her under sejltur.

Test: Bavaria C57 - mere elegance

Bavaria lykkedes faktisk godt med denne Bavaria C57 med italiensk design, efter Farr Yacht Design blev fyret af tyskerne. Minbaad.dk testede den sydtyske båd. Her er test og video.

Test af finske ClubSwan 50 - svaret på kapsejlerens hede drømme

Nautor Swan fejrede 50 år med ny, 8,5 ton let, sexet ClubSwan 50 i kulfiber. Den fancy weekend-sejler krydser let 9,2 knob mod vinden. Vi prøvede den i Barcelona for BådNyt.

 

Oceanis 41.1 test: Søstærk turbåd fra Beneteau

Oceanis 41.1 er stærk og bred som en bjørn, uden at være kedelig. Værftet har gjort båden 700 kilo lettere end forgængeren. Vi testede i store bølger på Mallorca.

Test af Dehler 34: Tysk pletskud - 25.189 har læst med

Sejlere efterspørger test af mindre både. Her er en, nu læst af 25.189 sejlere. Den nye Dehler 34 afløser den tidligere fra 80erne, der blev solgt 1.300 af og opnåede kultstatus i Tyskland.

 

Test: Django 12.7 er til solotur over Atlanten

Mest omtalte solobåd på minbaad.dk i 2017: Django 12.7 er til en eller to personer. Cockpittet er praktisk med spil centreret, og faldene på masten er, så en mand kan hæve gennaker selv.