Gå til hoved-indhold

Bavaria-bådene har udviklet sig markant viser test - fx Bavaria 45

Se længere test af den tyske båd, der har ekstremt meget plads af en 45 fods båd at være. Den fås i tre udgaver, forklarer den danske importør Dansk Marine Center i Aarhus.

Test: X4⁹ tænder drømmene - fx sejlads til Caribien, med god fart og komfort

X4⁹ har de smukke linjer, 23 høj mast og masser af sejl, men også de praktiske løsninger. Siden januar er der solgt sytten af båden, der sejlklar, fuldt udstyret koster små seks mio. kroner.

Test af Seascape 24: Planer 12 knob i 7 m/sek. - nye fotos

Minbaad.dk var i Aabenraa for to år siden og teste ny Seascape 24 til 440.000 kr. sejlklar, og inklusiv trailer. Se planetur, mens vi taler med importør Per Cederberg. Båden kan prøves i Aarhus lige nu.

Test af Bihan 6.50: Dagsejler med gaffelrig i kulfiber

En fremmed fugl. Kultdesignere med erfaring fra transatlantiske Mini 6.5ere og Open 40ere, har med Bihan 6.50 skabt et søstærkt, fyldigt skrog, der elsker at surfe.

Minbaad.dk tester lynhurtig Italia 9.98 med kæmpe cockpit

Båden vinder de fleste sejladser, men den kan også det med tur. Vi testede ud for Helsingør, hvor båden gik fint gennem bølger og var stabil. Her interview med importøren Mads Elleskov.

Minbaad.dk tester: Hallberg-Rassy 340 er mere sporty og rummelig

To ror, to rat, én meter længere vandlinje, mere plads agter og højere fribord er nogle af forbedringerne på ny Hallberg-Rassy 340 i forhold til forgængeren 342. Vi var på Ellösfjorden og teste.

Minbaad.dk tester X4.9 på Mallorca - interview med X-Yachts boss

Efter tyske Yacht testede, blev det Minbaad.dks tur på Mallorca. En båd, der er til cruising og let sejles af to personer. CEO Kræn Nielsen forklarer her under sejltur.

Test: Bavaria C57 - mere elegance

Bavaria lykkedes faktisk godt med denne Bavaria C57 med italiensk design, efter Farr Yacht Design blev fyret af tyskerne. Minbaad.dk testede den sydtyske båd. Her er test og video.

Test af finske ClubSwan 50 - svaret på kapsejlerens hede drømme

Nautor Swan fejrede 50 år med ny, 8,5 ton let, sexet ClubSwan 50 i kulfiber. Den fancy weekend-sejler krydser let 9,2 knob mod vinden. Vi prøvede den i Barcelona for BådNyt.

 

Oceanis 41.1 test: Søstærk turbåd fra Beneteau

Oceanis 41.1 er stærk og bred som en bjørn, uden at være kedelig. Værftet har gjort båden 700 kilo lettere end forgængeren. Vi testede i store bølger på Mallorca.