Gå til hoved-indhold

Test af Swan 54 - en tidløs dame

Vores kollega fra European Yacht of the Year, Toby Hodges fra Yachting World, tester Swan 54 til 10,3 mio. kr. Båden er noget tung, faktisk hele 22 ton.

Test af Flyer 5 Sundeck med bred stævn

Flyer 5 Sundeck har et bredt skrog oppe fremme og et moderne, smallere underandsskrog med AirStep, der suger luft ind under sig og dermed går blødere i bølgerne.

Faurby 325 – hurtig turbåd til ægteparret

Den danske familiebåd Faurby 325, som er proppet med smagfuld teak og dyrt bly i kølen. Båden fra 2011 gik stærkt og er samtidig klogt indrettet med stort cockpit, forkahyt og pantry.

 

Sejlere overrasker - de er til store motorer

Det siger Henrik Reese, importør af Marex 310 Sun Cruiser, som vi netop har testet med en kraftig Volvo Penta D6er i maven. - Sejlere der skifter til motorbåd vil have fart på, siger han.

Test af X4 - tjekket hybrid fra X-Yachts

Den nye 41 fods båd er et stift, vakuumstøbt skrog i epoxy og er generelt med dyre materialer. Båden er til kap- og tursejlads. Læs her hvad du får for 3,4 mio. kroner.

 

 

 

 

Django 12.7 - en rigtig solobåd

Den franske båd er for manden, der gerne sejler over Atlanterhavet - uden konen. BådNyt og minbaad.dk var om bord. Båden fås med fast køl eller svingkøl.

Buttede men hurtige både

Vi interviewer her en ingeniør Victor fra RM Yachts, da vi tester RM 970 i Frankrig. - Hvis vægten er lav må båden godt være bred, det giver mere oprettende moment og power, siger ingeniør.

Ikone 7.50 uden fok - det virker

Tursejler med twinkøl har ustaget 140 kilo kulfibermast. Den sejlede godt i op til frisk vind, derefter var storsejlet svært at trimme. Vi testede for BådNyt i European Yacht of the Year.

BådNyt tester 17 både i La Rochelle - her er Scow 18

Scow 18 er til fladt vand, surfer lynhurtigt, men tog også 200 liter vand ind da pust kom i Altanterhavet. Her en kort video vi tog i går. Vi tester både i European Yacht of the Year for BådNyt.

X4 test - flot video

Yachting World har atter produceret flot video. Her af den danske X4, der koster cirka 3,2 mio. kr.