Gå til hoved-indhold

Efterskoleelever fra Hou på jomfrusejlads i det græske øhav: Det var over the top vildt

Sådan fortæller elever, der var på sejltur. 48 unge fra Hou Maritime Idrætsefterskole kastede sidst i april fortøjningerne i Alimos Marina, lidt uden for Athen, og satte kurs mod små græske øer og bugter. En sejltur for livet.

De glade sangere på Visens Skib stævner ud i sommerlandet for sidste gang - se sejlplanen her

Der er fest og glade dage, når besætningen fra Visens Skib lægger til kaj og smører sangstemmerne på havne over hele landet. Skibets sidste togt indledes den 30. juni i Ebeltoft og afsluttes i Knebelbro en måned senere.

Rapport fra paradis: Sally Lou, Sanne og Troels tager hul på fjerde år som jordomsejlere - på vej til Fiji

Familien stævnede ud fra Svendborg i sommeren 2019 og vender retur til Danmark i 2023. - Vores afskedsmiddag her på Bora Bora forleden aften bestod af franskmænd, spaniere, svenskere, canadiere, hollændere og newzealændere, fortæller Troels og Sanne.

Leonora og Sissel ramt af uheld og angrebet af Spækhuggere, men de lærer en masse

Leonora og Sissel på 23 år er ved at sejle deres nyindkøbte båd, en Beneteau 50, hjem fra Rom. De fortæller her om turen til Minbaad.dk. - Vores ror slap uden nævneværdige skader, mens vores autopilot kørte, da Spækhuggere bed fat i roret og vred båden rundt.

 

Ulrik, Malene og Johanne valgte hamsterhjulet fra og flyttede på Jeanneau Sun Odyssey 43 i Egå

Minbaad.dk's fotograf Peter Brøgger besøgte en familie, der bor på Egå Marina i en Jeanneau Sun Odyssey 43. Ulrik Kristiansen og Malene Christiansen flyttede fra hus og bor med deres syvårige datter Johanne.

 

Det svenske forsvar øger tilstedeværelsen i skærgården - sådan forholder du dig som lystsejler

Flere marine- og krigsskibe patruljerer og træner i den svenske skærgård. Det mærker de lokale lystsejlere, der af de svenske myndigheder opfordres til at udvise hensyn.

Påskelæsning: Drøm dig til Middelhavet i en 17-fods motorbåd med Thomas Veber

Et budget på lidt over 30.000 kroner har bragt langturssejleren til Middelhavet ad de europæiske kanaler. Et budget, der dækker indkøb af båd, brændstof og mad undervejs. Oplevelserne fra turen deler sejleren i bogen 'Den sidste idiot er ikke født endnu', som Minbaad.dk anmelder her.

Leonora og Sissel på 23 år er nu på vej til at sejle drømmebåden hjem: Nu starter eventyret

De unge kvinder er på vej til Rom. Der skal de sejle deres drømmebåd hjem, en Beneteau 50, som de endelig har fundet. Nu tager de hul på eventyret, som munder ud i fire års jordomsejling.

Cilles opskrift på en succesfuld sejlerferie

Her får blogger Cille Rosentofts opskrift på en succesfuld sejlerferie med børn. - Vi har sejlet med vores fire børn, fra de var små. Vi har krydset store oceaner og sejlet småture ud af havnen. Vi har boet ombord, brugt båden som transportmiddel og mest af alt brugt den som base for gode...

Ungt par står ved roret på Fællesskibet - et sejlende bæredygtighedsprojekt

Mikala og Morten vil inspirere mennesker til at leve mere bæredygtigt. Derfor bruger de deres båd Fællesskibet som udgangspunkt for bæredygtige fællesskaber. Til juli sejler de ud i verden, for bæredygtighed og fællesskaber er ikke betinget af landegrænser.