Gå til hoved-indhold

82-fods luksusyacht mistede kølen i 2015 - nu har båden fået nyt liv

Utallige timers hårdt arbejde har forvandlet charterbåden, der var opgivet af mange, til en ægte luksusyacht. Flere millioner pund er brugt på projektet. Yachting World fortæller den spektakulære historie.

Sejlerferier skaber minder for livet - langturssejler Cille giver opskriften

Cille og Christian Rosentoft, der har 4 børn, giver dig her deres bedste råd til en vellykket sejlerferie. Deres vigtigste råd er, at lade være med at have for mange planer, det handler om at være sammen. Forfatter Cille fra København blogger her om den perfekte sejlerferie for en familie.

Pinsetur med meget få sømil i Holbæk Fjord

"Det er lige meget, hvor vi er henne, bare vi er sammen”. Sådan sagde min søn engang. Her i pinsen har jeg tænkt tilbage på dengang og igen givet ham ret i, at det vigtigste er, at vi er sammen - allerhelst på båden, blogger tursejleren Malene Wilken.

Pirater angriber 70-årig langturssejler nær ferieøen Bali

Mens turisterne nød bølgeparadiset på land, blev den aldrende solosejler opsøgt af flere pirater i speedbåd. Efter tyveriet af brændstof samt diverse radio- og kommunikationsudstyr drev sejleren på havet i tre dage.

Ny gastebørs: Sejler Michael Gedde vil matche skippere og gaster fra hele verden på SailMore

100 brugere er gået ombord på den online gastebørs, der blev søsat for få uger siden. Gasterne sidder klar, men skipperne mangler fortsat at opdage fordelene ved sejlads med selskab i hjemligt farvand. I 2021 søsættes portalen i en engelsk version.

Kæmpe sejlerfest skal samle 1000 både på Øresund i juni - KDY står bag

Sejl- og motorbåde indbydes til folkefest på Øresund den 13. juni, hvor deltagerne i fællesskab sætter kurs mod et udlagt mærke i Københavns Havn. KDY står bag den nye corona-event.

Den dristige nordmand Erik Aanderaa har gjort sin Contessa 35 klar til Grønlandstur

Erik Anderaa er en gudsbenådet fortæller og filmer helt fantastisk fra sin båd fra 1976. Han er også alt for dristig og et farligt forbillede, mener nogle singlehand-sejlere i Danmark. Men nu er nordmanden igen på pletten med en frisk video i verdensklasse. Grønland kalder.

Familien Beha sætter kurs mod de danske kyster i nyt tv-program

Sejlerfamilien gør det igen. Denne gang i hjemligt farvand, hvor store dele af landet aflægges et visit af de folkekære sejlere. Turen sejles i familiens stålskib, da sejlbåden Havana er strandet i Spanien under coronakrisen.

Rønnow: Sommertur - lad tilfældighederne råde

Ved sejlads for sejl må vi sande, at det er kunsten at rejse langsomt. Når vi synes, at der er skred i båden, går det ikke hurtigere, end vi kan løbe, blogger Claus Rønnow fra Sundby Sejlklub på Amager.

Sejlerliv i nyindkøbt Drabant 38: Mads og familien budt velkommen på Fur med Dannebrog og champagne

Sejlerne holder sammen. Det erfarede 48-årige Mads Dolberg og familien, som netop har sejlet deres nyerhvervede sejlbåd fra Aarhus til deres Limfjordsby Skive. På Fur blev de taget fornemt imod af gode sejlervenner, imens flere andre hjalp til undervejs.