Gå til hoved-indhold

Lene Espersen sagde nej til oplagt befrielsesaktion

Dansk marinesoldat siger om ikke at måtte redde Kalundborgsejlerne: -Sikke noget pis, og hvad fanden tænker de på derinde på borgen, var vores reaktion.

Journalist på besøg hos danske piratgidsler

Det er lykkedes en journalist fra Ekstra Bladet at finde og besøge de danske gidsler i Somalia. Familien befinder sig på et kapret græsk skib i selskab med skibets besætning, der også holdes fanget.

Sejlerferie i Danmark – hvad koster det?

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt. Skal der lejes båd i sommerferien skal det være snart. Vi har tjekket hvad det skal koste, at leje en båd i en uge.

NATO advarede lystsejlere mod pirater

Måneden før Kalundborg-båden ING blev bordet af pirater, opfordrede Natos indsats mod pirater kraftigt lystbåde til ikke at sejle i Adenbugten. FTFL kritiseres for ikke at advare på hjemmeside.

Sikkerhedsstyrker presser pirater i bund

Der lægges lige nu et massivt pres på de pirater, der holder syv danske gidsler fanget på Dynamic 43eren Ing fra Kalundborg. Somalia afskærer piraters udvej og telefonforbindelse.

Langturssejlerne laver indsamling til Ing

Sejlerne på den kaprede Dynamic 43, Ing, får nu støtte fra langtursejlerne. Vi giver her konto nummeret videre og en forklaring fra FTLF om deres initiativ.

Somaliske pirater: Alle sejleres mareridt

Det kan have lange udsigter før de kidnappede danske sejlere bliver løsladt. Det er alle sejleres mareridt, siger Mikkel Beha Erichsen, søn af Troels Kløvedal.

Natorps blog: Den frie adgang til at sejle

Mandag eftermiddag fik jeg et af den slags opkald, som jeg slet ikke havde forestillet mig, at jeg ville få som formand for Dansk Sejlunion. Læs Hans Natorps blog om de kidnappede sejlere.

Aktiv ø-ferie på Endelave

Øen ved indsejlingen til Horsens fjord, har planlagt et alsidigt ferieprogram til sommer, for øens børn og unge samt børnefamilier udefra.

Dansk sejlskib kapret i Det Indiske Ocean

Et dansk sejlskib med syv personer om bord er den 24. februar kapret i Det Indiske Ocean. Om bord er fire voksne og tre børn - alle danskere, oplyser Udenrigsministeriets Borgerservice ifølge Ritzau.