Gå til hoved-indhold

Kæmpe vindmøllepark på vej i Østersøen

Danmarks største, og en af verdens største vindmølleparker skal bygges på Kriegers flak i Østersøen. Ingen risiko for lystsejlere lover Farvandsvæsenet.

Postkort fra Bondi Beach

Minbaad.dk er i Sydney og udforsker det maritime miljø, men vi er endt på berømt strand ud til Stillehavet, hvor en haj bed en surfer i 2009. Video. Hvilken sejlklub er god at besøge hernede?

Juletur på Øresund

BådNyt har sendt os på vintertur i en Viknes 1030, for man KAN faktisk sejle på tur lige nu. Vi brød isen i Helsingør.

Fik tæsk af pirater

Det britiske ægtepar Paul og Rachel Chandler, der har været bortført af somaliske pirater i mere end et år, blev i går løsladt. Begge havde tabt sig meget, men var ved OK helbred.

To sydafrikanere i piraters varetægt

De to bortførte sydafrikanere er nu identificeret, men er stadig i de somaliske piraters varetægt. Det er Bruno Pelizzari, en sydafrikaner af italiensk herkomst og hans kæreste, som vi kun har fornavnet på, Deborah.

Over Atlanten med baby

Marcus, Marta, Fox og en Bianca 27. Mere behøves ikke for at opleve eventyret. I sommer lagde tre glade svenskere fædrelandet bag sig, og satte kursen sydover.

Pirater kaprer lystyacht

Somaliske pirater har kapret en sydafrikansk lystyacht med tre besætningsmedlemmer om bord. Yachtens skipper nægtede at tage med i land, og blev efterladt om bord.

Molich 10-meter: Havets Morgan

Anders Jessen og tre venner købte deres Molich 10-meter i 2008. Nu er båden fra 1977 gennemrenoveret med respekt for bådens originale stil.

 

Postkort fra New Zealand - kapsejlads og hvaler

Når det blæser 15m/sek. i sydhavet er bølgerne desværre ikke runde, men knækker ned over os, skriver IMX-40-sejleren Jens Mohr Ernst til minbaad.dk

 

Far forsvundet efter dum ulykke

En hyggetur på Columbia River fik en sørgelig udgang, da skippers styrestol brækkede og slyngede ham i vandet. Børnene havde veste på, men ikke deres far.