Gå til hoved-indhold

Nonstop jorden rundt gik godt - denne gang

Den australske teenager Jessica Watson blev hyldet af tusindvis af mennesker efter singlesejlads rundt om jorden. I september 2009 sejlede hun dog ind i et 225.000 ton skib og knækkede masten.

Danske sejlere reddet i Atlanten

Henrik Elmer og to mand på en 52 fods båd er efter to mareridtsdøgn på oprørt hav reddet om bord på en bugserbåd fra den amerikanske redningstjeneste.

 

En legende til 10 millioner

Den svenske konstruktør Knut Reimers største båd, den 82 fod lange mahogni yawl , ”Agneta” fra 1948 ligger til salg i Middelhavet.

 

52 fods dansk sejlbåd er muligvis forladt

Waverunner, der er på vej fra Caribien til Ishøj er kæntret i et uvejr ud for Newfound­land i Canada. Men ifølge den amerikan­ske kystvagt skulle de tre ombordværen­de være uskadt.

 

Langtursejlerne holdt jubilæumstræf i Karibien

80 sejlere deltog i foreningens FTLF 25 års fødselsdagsfest på eksotiske Norman Island i Britisk Vestindien.

 

Eje eller leje båd?

Du kan leje rigtig meget båd for 100.000 kroner – det beløb, det omtrent koster at drive en 36-fods sejlbåd om året.

 

Sunway Seatravel giftes med SIM Yachting

Sunway Seatravel og SIM Yachting er fusioneret med Sunway Seatravel som det fortsættende firma. Firmaerne er Danmarks to største arrangører af sejlerferier, der er i vækst.

Prøv sejlads på Nilen

I denne uge var minbaad.dk på Nilen og se på sejlbåde i Luxor i Egypten, hvor vi oplevede historiens vingesus. Det virkede, bortset fra sandstorm den sidste dag. Se billeder fra Nilen og Det Røde Hav.

Just do it - de syv have kalder på D I G

Langturs-sejlernes FTLF har 25 år på verdenshavene. Det fejres med jubilæumstur til Tortola, BVI til april. Var det noget?

 

Drømmer du om langtur?

Langturssejlernes Karsten Pennov, kan virkeliggøre din tursejlads ud i verden. Mød FTLF på Både i Bella.