Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Med en ottendeplads i medalrace, kunne det kun række til bronze. Foto: Jesus Renedo

Bronze til Rindom i Abu Dhabi

En skuffende 8. plads i Medal Race kostede Anne-Marie Rindom chancen for at vinde World Cup-finalen i Abu Dhabi. Hun slutter stævnet på samlet 3. plads.

Af katrine bertelsen |

Før søndagens Medal Race ved World Cup-finalen i Abu Dhabi var der lagt op til en fortættet guldduel i Laser Radial mellem Anne-Marie Rindom og den belgiske OL-bronzevinder Evi van Acker. Det skriver sejlsport.dk.

Lørdag havde de to lagt luft til forfølgerne i toppen af feltet ved at dele 1. og 2. pladserne mellem sig i dagens to sejladser.

Men da det hele skulle afgøres søndag, var dramaet til at overse. Ifølge trackingen tog belgieren kontrol over feltet allerede ved første topmærkerunding - med Rindom placeret midt i feltet.

Rindom havde ikke held med sine forsøg på at kæmpe sig tilbage i topstriden, tværtimod mistede hun yderligere placeringer for til sidst at slutte som nummer otte i sejladsen.

Danskerens nedtur blev forstærket af, at finske Tenkanen med en 2. plads havde held til at knibe sig foran Rindom i den samlede stilling. Det giver en belgisk World Cup-sejr, sølv til Finland og bronze til Anne-Marie Rindom.

content-loader
content-loader
content-loader