Gå til hoved-indhold
Tilmeldingen til sommerens aktiviteter udløber snart. Foto: Dansk SejlunionDiverse
Tilmeldingen til sommerens aktiviteter udløber snart. Foto: Dansk Sejlunion

Unge: Har du husket tilmeldingen?

Mandag d. 15. juni er sidste chance for at tilmelde sig Dansk Sejlunions sommeraktiviteter. Få computeren frem, tjek kalenderen og tilmeld dig, inden det er for sent.

 

Af Henrik Tang |

Igen i år afvikler en lang række klubber sommeraktiviteter for børn og unge sejlere. Erfaringen viser, at deltagerne til sommeraktiviteter ofte får sejlet mere på én uge, end de ellers gør over en hel sæson. 

Ved siden af de mange timer på vandet bliver der opbygget et stærkt fællesskab blandt sejlerne, som får oplevelser af en anden karakter og værdi, end de ellers oplever til den traditionelle klubtræning. 

Aktiviteter tiltrækker - relationer fastholder

 - Når først de unge sejlere har fået smag for kammeratskabet i klubben, bliver de ved med at komme. Der er et mantra fra en bog om idrætsvaner blandt unge, der hedder ”aktiviteter tiltrækker og relationer fastholder”, fortæller Dansk Sejlunions sportschef Thomas Jacobsen. 

- Når klubberne åbner dørene, har de unge ideelt et frirum til at ’hænge ud’ med deres sejlervenner, og til en camp bliver sådan et fællesskab opbygget. Det er aktiviteten, der tiltrækker, og det er de sociale relationer, der fastholder, siger han.

- Vi skal turde at give de unge nøglen til klubben, så de kan komme, som de vil. Vi kan ganske roligt lade de unge sejle alene, når vi har givet dem en basisviden med sund fornuft. Den oplevelse får unge sejlere til en sommercamp – altså at sejle under nogle frie rammer, som kan give en helt anden type sejlads end til en typisk træning på en klubaften, fortsætter han.

Husk tilmeldingsfristen

Tilmeldingsfristen til enkelte sommeraktiviteter er udløbet, og andre sommeraktiviteter har enten få pladser eller er udsolgt. Der er dog stadig plads til unge sejlere på mange af sommeraktiviteterne. 

Tilmeldingsfristen til langt de fleste sommeraktiviteter udløber mandag d. 15. juni. Husk at tjekke tilmeldingsfristen på den enkelte sommeraktivitet og tilmeld i god tid. Læs mere her

Kilde: Dansk Sejlunion

content-loader
content-loader
content-loader