Gå til hoved-indhold
Alle tre dage torsdag, fredag og lørdag toppes festen med forplejning fra en pølsevogn. PR-fotoUdstyr
Alle tre dage torsdag, fredag og lørdag toppes festen med forplejning fra en pølsevogn. PR-foto

Aarhus Sea Shop indvier ny butik i dag med fest

Dagene omkring store bededag holder Aarhus Sea Shop kæmpe åbningsfest i nye og markant større lokaler på Gåseagervej i Egå. Sejlsikkert er der også.

Af Troels Lykke |

Torsdag, fredag og lørdag startes dagene med Køtilbud hvor de morgenfriske kan købe varer som for eksempel oppusteligredningsvest, marinekikkert og Musto kasket til bare én krone.

Ud over kæmpe rabatter på varer i en stor outlet sektion er der også store rabatter på ordinære varer fra blandt andet Musto, Dubarry, Sebago og Baltic

- Repræsentanter fra kendte brands som Baltic, Musto, Spinlock og Dubarry er på plads i butikken under åbningsfesten og vil give kunderne ekspert svar på kundernes spørgsmål til produkterne. Lørdag formiddag deltager SejlSikert med en spændende demonstration af sikkerhedsudstyr ombord, fortæller Allan Borch Madsen fra Aarhus Sea Shop.

Forplejning fra pølsevogn

Alle tre dage (torsdag, fredag og lørdag) toppes festen med forplejning fra en pølsevogn hvor alle kunder bliver budt på GRATIS franskehotdogs og en øl eller en sodavand.

Ejer af butikken, mener i al beskedenhed at udvalget et helt i top

- Aarhus Sea Shop har med den nye markant større butik Danmarks største udvalg af beklædning og sikkerhedsudstyr til sejlere, siger Allan Borch Madsen.
content-loader
content-loader
content-loader