Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Tretten løb fordelt på i alt syv starter blev konceptet under sidste års Sundet Rundt. Foto: Anki Hansen

Knap 90 både sejlede éndags-sejladsen Sundet Rundt i 2022 - tilmeldingen nu åben

Sidste års Øresunds-succes gentages naturligvis i år. Tilmeld dig nu, så du er klar til den 7. maj, når sæsonen skydes i gang.

Af Cille Rosentoft |

Sejlklubben Sundet ønsker at fortsætte en forårsklassiker, som åbner den nye sæson og fungerer som tune-up til forårets mange og større kapsejladser. 

Derfor skydes Sundet Rundt, en distancekapsejlads arrangeret af Sejlklubben Sundet med start og målgang i Svanemøllebugten, atter i gang. Alle er velkomne til at deltage, og sidste år deltog næsten 90 både.

Fuld besætning eller two-handed

Kapsejladsen er for alle fully-crewed og two-handed-både, der sejler kapsejlads efter DH samt Texel (flerskrog). Derudover afholdes der et cruisingløb for tursejlere og både uden målebreve.

Kapsejladsen afholdes rundt om faste bøjer afgrænset af linjerne mellem Rungsted, Raa, Klagshamn og Dragør. Det tilstræbes at vælge baner, så sejladsen alt efter vejrforhold kan fuldføres inden for 6-8 timer.

Den eksakte rute afgøres på dagen, og der sejles med tracking.

Prisen for deltagelse er 150,00 kroner per båd og 80,00 kroner per deltager. Dagen afsluttes med fælles grillaften, hvor Sundet griller lidt let mad og serverer moleøl m.m., så der er mulighed for at udveksle erfaringer fra sejladsen.

Hvad:
Kapsejlads: Sundet Rundt 2022

Hvor:
Sejlklubben Sundet
Svaneknoppen 2
2100 København Ø

Hvornår:
Lørdag den 7. maj klokken 10.00-20.00
Tilmeldingsfrist: Fredag den 6. maj klokken 23.55.

Du kan få mere information om “Sundet Rundt 2022” og tilmelde dig her, ligesom du kan læse mere om sidste års sejlads på Minbaad.dk her.

content-loader
content-loader
content-loader