Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Hellers har en kæmpe butik i Kastrup Lystbådehavn. PR-foto

Hellers holder forårsmesse med bådudstyr i Kastrup Strandpark – Sejlerdage 2022

Som noget nyt holder Hellers i år forårsmessen Sejlerdage 2022 den 26. og 27. marts. Der vil eksempelvis være præsentation af den nye sejlerbog "Den sidste idiot er ikke født endnu" af Thomas Veber. 

 

Af Troels Lykke |

Selvom Sejlerdage 2022 holdes hos Hellers på Kastrup Strandpark 9 i Kastrup, har alle landets sejlere mulighed for at være en del af messen - også uden at trille bilen ud af indkørslen.

Har du ikke mulighed for at deltage fysisk og møde flere af Hellers leverandører, som udstiller i butikken, kan du således følge Sejlerdage 2022 online på Hellers Facebookprofil. Det skriver Hellers til bådpressen.

Indlæg og konkurrencer på Facebook

På Facebook kan du se indlæg og livestreams fra nogle af udstillerne, ligesom du kan gøre brug af de særlige sejlertilbud og deltage i konkurrencerne på Sejlerdage 2022.

Selve det færdige onlineprogram vil først præsenteres senere, men Hellers kan allerede nu afsløre, at butikken i forbindelse med Sejlerdage 2022 begge dage holder butikken åben til kl. 17.00.

Selve onlineprogrammet forventes at slutte omkring kl. 15.00 de to dage, og programmet vil blive offentliggjort via linket: hellers.dk/sejlerdage.

Sejlerdage 2022 bliver et brag af en forårsmesse med:

1. Lanceringen af det nye Hellers Katalog 2022

2. Nogle af bådbranchens største leverandører som udstillere

3. Præsentation af den nye sejlerbog "Den sidste idiot er ikke født endnu" af Thomas Veber. Kom og se båden Mini Lisa, som Thomas Veber sejlede til Middelhavet i

4. Særlige sejlertilbud

5. Fire konkurrencer

6. Mulighed for at købe lidt mad i madboden udenfor

7. Sodavand og drikkevarer kan købes i butikken

- Vi glæder os til to fantastiske sejlerdage i Kastrup Strandpark, understreger arrangørerne fra Hellers.

Læs mere her: www.hellers.dk

content-loader
content-loader
content-loader