Gå til hoved-indhold
Udstyr
Den 190 cm lange bådshage har ergonomiske håndtag i skumgummi

Rul din bådshage sammen i skuffen

Denne super smarte bådshage, kan let pakkes ned i en skuffe eller kistebænk, når den ikke er i brug. Det rullebare kompositmateriale er utroligt let og stærkt og gør Revolve bådhagen halvt så tung som traditionelle designs. Hellers i Kastrup sælger den.

 

Af Anna Brinch |

Opbevaringsstørrelsen på Revolve bådshagen, er lavet af et avanceret, patenteret rullebart kompositmateriale fra Rolatube.

Den kan rulles ud på få sekunder og er en let og stærk, fuldstørrelses bådshage på 1,9 meter og vejer mindre end 450 gram. For at opbevare den skal den blot rulles sammen og fylder kun 11 x 12 cm, hvilket reducerer udstyr på dækket og tager minimalt plads i opbevaringsrummet ombord.

Den foldbare bådshage flyder og har et design med høj synlighed, så den er nem at få øje på og hente op igen. Revolve bådshagen er designet til at se godt ud og forblive sådan på trods af vind og vejr.

Mindsker skader på dæk 

Kombinationen af højstyrke sprøjtestøbt plastik og non-slip gummi gør den ideel som bådshage eller til at forhindre skader på båden. Alle materialerne, der anvendes i konstruktionen, er vedligeholdelsesfrie og nemme at rengøre. Det ergonomiske håndtag i skumgummi er behageligt og praktisk at bruge.

Køb den hos Hellers til 995,00 kroner og se den i brug på Hellers facebookside

content-loader
content-loader
content-loader