Gå til hoved-indhold

Ingen danskere når top ti-finalesejladser ved EM i Starbåd

Danskerne kæmper om æren og de 100.000 usd, der er på højkant ved EM i Starbåd på Gardasøen. Bedste danskere er Jørgen Schønherr og Jan Eli fra Køge Sejlklub. De er nummer 24 blandt de 94 Starbåde. Svenske Fredrik Lööf knækker masten. Se live fra kl. 13.

Mest populære

Rudkøbing inviterer til intro-aften for uøvede sejlere og landkrabber

Rudkøbing Sejlklub har skudt sæsonen i gang og spiller nu ud med et tilbud til både mindre øvede klubmedlemmer og alle andre med mod på at prøve kræfter med lystsejlads. En intro-aften i farvandet ud for Rudkøbing hvor klubbens egne medlemmer er intruktører.

2000 sejlere gør Skagen Race 2019 til det største nogensinde – fem danskere til start

I dansk farvand kan startlinjen krydses i Helsingør og Aarhus, hvilket blandt andet Jakob Frost i Frostboxen har benyttet sig af. For mange nordmænd er Skagen-sejladsen blevet en fast tradition i Kr. Himmelfart.

Fritidssejlere vil have 'Sikker Kurs'-projekt på rette kurs i fremtiden

Udviklingen af navigation og sikkerhed indenfor lystsejlads er nærmest gået i stå efter udflytningen af Geodatastyrelsen. Det mener i hvert fald sejlerne Harding Larsen og Jan Hovald Petersen, som vil få projekt 'Sikker Kurs' på benene igen med forbedringer.

12 danske 49er- og Nacra-besætninger sejler om EM-medaljer i Weymouth

49er-, 49erFX- og Nacra 17-sejlerne mødes til årets europamesterskab i England. Flere danskere er til start, herunder Schütt og Nielsby i en helt ny 49erFX. Stævnet er samtidig afgørende for Allan Nørregaard og Katja Salskov-Iversens fremtid i Nacra-klassen.