Gå til hoved-indhold

Soffi bor på sin båd i Marselisborg Havn - nu frygter hun at Aarhus Kommune forbyder det

I mere end fire år har Soffi Heiberg Madsen boet på sin båd ved lystbådehavnen i Marselisborg. Nu frygter hun og over 100 andre i Aarhus-området, at de ikke længere må bo i havnene. Soffi giver her en rundvisning til TV 2 Østjylland i sin rummelige motorbåd.

Middelfarts havne bruges som base for at se Danmark

- Mange af de turister, som kommer langvejsfra, bruger os, da vi ligger centralt i landet. Så ligger deres båd her, imens de rejser ud i landet for at opleve Danmark, siger Chris Rendboe havnefoged på de tre kommunale havne omkring Middelfart by. Gl. Havn, Kongebroen og Lystbådehavnen.

 

Ny servicekaj og miljørigtig vaskeplads i Kerteminde Marina med tre nye kraner og nyt tankanlæg

Det er 48 år siden at Kerteminde Marina sidst fik en ny bådekran. Derfor er det også en væsentlig forbedring, at den gamle 12 tons mobilkran fra 1976 nu er blevet udskiftet med en moderne svingkran med en løftekapacitet på 30 tons. 40 nye større bådepladser og nye broer er også kommet til.

Pristjek af gæstepriser - billigste havn på Lolland og Falster

Minbaad.dk har undersøgt et udsnit af gæstepriserne i forskellige områder i Danmark. Denne gang bevæger vi os til Lolland og Falster, hvor priserne sammenlignes på gæsteleje pr. nat. Til slut i artiklen kåres prisvinderne for både under 12 og 15 meter.

Pristjek af gæstepriser - billigste havne i Limfjorden

Minbaad.dk har undersøgt et udsnit af gæstepriserne i forskellige områder i Danmark. I denne artikel tager vi fat på Limfjorden, hvor priserne sammenlignes på gæsteleje pr. nat i 2023. Til slut i artiklen kåres prisvinderne for både under 10 og 15 meter.

49 danske lystbådehavne skadet for 90 millioner kroner - flere er derfor stadig lukket og mangler indtægter

Den lille lystbådehavn på Nordøstfalster, Hesnæs Havn, holder lukket for både hele sommeren, da stormfloden, som ramte den 20. oktober 2023, totalsmadrede havnen. Her steg vandstanden 221 centimeter over normalen.

Sporene efter vinterens storm er væk - Klintholm Havn er igen klar til gæstesejlere

Alle faciliteter på land er 100 % klar på Klintholm Havn. Der er nemlig blevet arbejdet hårdt på at gøre havnen klar efter stormfloden i oktober sidste år, og resultatet er ikke bare godt, det er bedre og ny med ny flydebro og renoveret bro.

Sommerhavne: I Gjøl har havnefogeden tid til at snakke om vind og vejr

Havnefogeden kommer cyklende rundt i Limfjordshavnen, der i sommerperioden summer af liv fra danske og tyske gæstesejlere. Slæbestedet er desuden optimalt for trailerbåde, forklarer maskinarbejder, Kurt Klitgaard Kristensen.

Merete og Martin bor i deres kæmpe sejlbåd for 20.000 kr. i havnepenge plus 7.000 kr. i el

De to sejlere er ikke flyttet fra deres hus af nød, men da deres børn flyttede hjemmefra, købte de en stor sejlbåd til pænt under en halv mio. kroner. Her fortæller de to sjællændere om livet i båden Dana. - Kast Jer ud i det, I fortryder det ikke, vi er blevet endnu gladere efter vores…

3.650 unge skal på havnen med projekt UngHavn - AP Møller donerer otte millioner kroner

Livet på havnen skal give de unge nye udviklingsmuligheder. Et projekt, der allerede har haft succes i Holbæk. Nu udbredes det med hjælp fra AP Møller Fonden til syv kommuner.