Gå til hoved-indhold

Tre personer såret efter eksplosionsbrand under påfyldning af brændstof på motorbåd i Rungsted - se TV2-optagelser

Mandag opstod brand i en båd, da den var ved at få påfyldt brændstof i Rungsted Havn. Vagtchefen ved Nordsjællands Politi fortæller, at en person blev reddet op af vandet, da redningstjenesterne nåede frem. Og at yderligere to er kommet til skade. Se TV2s optagelser af branden.

 

Dageløkke Havn på Langeland åbent igen efter 15 års pause - dog kun to meters dybde

- Anløb Dageløkke i det Sydfynske efter 15 års pause på grund af tilsanding af havneløbet. Der er blevet uddybet , loddede 2,4 meter i indsejlingen ved middelvandstand. Havnen og omgivelserne er blevet flot renoveret, skriver Lars Christoffersen fra Thurø. En lille café er også åbnet i den private…

Sådan bruger du havnens redningsudstyr - FLID-havne starter livsvigtig kampagne og viser film

Hurtig indsats er afgørende og kan redde liv, hvis nogen er faldet i vandet, eller ligger livløs i havnen. Så er det vigtigt at kende til havnens redningsudstyr. Derfor relancerer Foreningen af Lystbådehavne I Danmark (FLID) i år den livsvigtige kampagne.

Havneadministrationsplatformen Harba står stærkere efter virksomhedsoverdragelse

Harba er tilbage på danske hænder efter en uoverensstemmelse med en amerikansk investor. Selskabet er nu ejet af virksomhedens medarbejdere og en række danske investorer, og virksomheden står nu stærkere end nogensinde, forsikrer direktør Christian Elkrog.

Træn dine havne-manøvrefærdigheder med Anders & Felix - se lærerig video

YouTuberne Anders og Felix vender på meget lille plads med en god, gammeldags 3-punkts vending. Lær også om hvilke fortøjninger der skal bruges. Se også hvordan man bruger spring for at komme ud fra pladsen, og hvordan man får vinden til at hjælpe sig.

Bent Ole Jonsen ny formand for Foreningen af Lystbådehavne I Danmark ønsker ID på både

Den ny formand for lystbådehavnenes brancheforening, FLID, Bent Ole Johnsen fra Hjelsminde Havn, vil noget ved de cirka 1000 efterladte både på havnene og samtidig arbejde for mere frie rammer og mindre bureaukrati, når havnene skal udbygges eller renoveres.

Sejlere og beboere kan ånde lettet op: Tunø får igen en købmand

Siden nytår har øen ellers været afskåret fra lokale indkøbsmuligheder, men der er arbejdet hårdt på både at finde en ny person til at drive forretningen.

Herreløse både uden ID koster samfundet penge - formand for FLID-havne: Der mangler et register

- Problemet er, vi har ikke et register. Vi har ikke et ID på bådene, som man har i næsten alle lande. Derfor står vi i et kæmpe problem, at vi ikke kan finde ejeren, siger Søren Hald, formand for FLID, Foreningen af Lystbådehavne I Danmark.

30 nye flydebroer lagt ud i Rungsted havn - gamle broer sendt på pension

De gamle broer er nu udskiftet i forhold til planen. De ældre broer var 50 gamle og der var risiko for at de sank, fortæller pladsejer og sejler Henrik V. Jørgensen, der har sendt en drone op til video og fotos. Om nogle år etableres et kunstigt rev, nye grillsteder, et havbad og meget andet.

 

To både udbrændt i Haderslev - brand formentlig påsat - mand kastede genstand i båd og løb

– Flammerne fik meget hurtigt fat, og det var ikke muligt for brandvæsenet at redde de to både, udtaler Søren Strægaard, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi til Jydske Vestkysten. Vidner har set en mand kaste en genstand mod den ene båd, og derefter løbe fra stedet.