Gå til hoved-indhold

Sejler foreslår havne-vandring som i kolonihaver for at sikre både holder niveau ellers ekskluderes båden

Der er lange ventelister i havnene, så nu foreslår Carsten Henriksen fra Fjellebroen på Sydfyn, at vi i havnene gør som i kolonihaverne, hvor man tjekker vedligehold af hus og have. - Hvis der fortsat ikke rettes op på forholdet, kan det, i yderste konsekvens, føre til eksklusion, siger sejleren.

 

Misligholdte og forladte både i din havn trods en lang venteliste? I Vordingborg Kommune vil man rydde op

Vordingborg Kommune ejer 14 havne, hvoraf de 8 driftes som decideret lystbådehavne. I forbindelse med vedtagelsen af en ny stor strategiplan for havnene i kommunen er en af de første indsatser at få ryddet op og ud i havnene, så der kan skabes plads til bådejere, der betaler og prioritere deres båd.…

Pristjek af gæstepriser - billigste havne i Limfjorden

Anna fra minbaad.dk har undersøgt et udsnit af gæstepriserne i forskellige områder i Danmark. I denne artikel tager vi fat på Limfjorden, hvor priserne sammenlignes på gæsteleje pr. nat. Til slut i artiklen kåres prisvinderne for både under 10 og 15 meter.

Pristjek af gæstepriser - billigste havn på Lolland og Falster

Anna fra minbaad.dk har undersøgt et udsnit af gæstepriserne i forskellige områder i Danmark. Denne gang bevæger vi os til Lolland og Falster, hvor priserne sammenlignes på gæsteleje pr. nat. Til slut i artiklen kåres prisvinderne for både under 12 og 15 meter.

Sammenligning af gæstepriser - de billigste havne ved Østjylland

Anna fra minbaad.dk har undersøgt et udsnit af gæstepriserne i havnene ved Østjylland, Øresund og i Storstrøms farvandet. I denne artikel sammenlignes priserne på gæsteleje pr. nat på Østjylland. Til slut i artiklen kåres prisvinderne for både under 12 og 15 meter.

Sammenligning af gæstepriser - de billigste havne i Storstrøms farvandet

Anna fra minbaad.dk har undersøgt gæstepriserne i et udsnit af havnene ved Østjylland, Øresund og i Storstrøms farvandet. I denne artikel sammenlignes priserne på gæsteleje pr. nat i Storstrøms farvandet. Til slut i artiklen kåres prisvinderne for både under 10, 12 og 15 meter.

Marina Minde i Flensborg Fjord skifter navn til X-Yachts Marina Minde, der har plads til store lystyachts

X-Yachts værft vil videreudvikle marinaen med de nuværende medarbejdere, fx skal broerne have en gennemgang. Der er kun få havne, der som Marina Minde kan klare både op til 23 meters længde og 7 meters bredde. Søndag 10. september 2023 holdes en festlig dag i havnen.

Sammenligning af gæstepriser - her er de billigste havne i Øresund

Anna fra minbaad.dk har undersøgt et udsnit gæstepriserne i havnene ved Østjylland, Øresund og i og omkring Storstrøm. Vi starter i Øresund, hvor priserne på gæsteleje pr. nat præsenteres. Til slut i artiklen kåres prisvinderne for både under 10, under 12 og 15 meter. To havne skiller sig ud.

Svendborg Havn er smukkest på Fyn, mener 16.000 læsere

Svendborg Havn er den smukkeste på Fyn og øerne. Sådan lyder læsernes dom, efter Fyens Stiftstidende bad dem stemme på deres favorit blandt 16 havne, som var med i konkurrencen. Avisen viser også dronefotos fra 16 havne.

 

Bådbrande i Hornbæk: To både er meget medtagede, mens tre andre har fået brandskader

Torsdag formiddag er Helsingør Kommunes Beredskab og politiet rykket ud til en større brand på Hornbæk Havn. Det ser ud som om, at branden er opstået på en fiskekutter, og så har ilden bredt sig.