Gå til hoved-indhold

Signe i Florida i kraftig vind: Stadig ikke muligt at sejle nordpå

Kraftige nordlige vinde forhindrer fortsat Signe og Henrik i at sejle fra Bahamas til Chesapeake Bay, så de er i stedet søgt syd om lavtrykkene til Florida, hvor orkansæsonen netop er startet. 

Cille blogger efter tur til Flakfortet: Man græder da ikke over en båd - eller hvad?

Familien Rosentoft fra København har taget hul på sommeren og den første sejltur bød på store følelser, da familien mødte deres tidligere hjem - Johanna, en Bianca 420 som var base for familiens to årige langtur over Atlanterhavet og tilbage. Cille Rosentoft fortæller ærligt.

40.000 sømil jorden rundt i en 43 fods sejlbåd - nu kommer Troels og Sanne Bækholm Ørnebjerg hjem til Svendborg

Familien Bækholm Ørnebjerg krydsede deres egne linje i torsdags, da de ankom til Cadiz. De har nu gennemført en jordomsejling og deler deres tanker med Minbaads journalist Cille Rosentoft. 8. juli sejler de ind til Svendborg efter fire års sejlads. Datteren Sally Lou skal i skole.

Signe på Bahamas: Det bedste sted at sejle i Caribien - som at ligge for anker i en swimmingpool

Signe Storr er vild med øen Little San Salvador i Bahamas, hvor parrets 30 fods sejlbåd, Capibara, lå for anker helt alene - ind til de fik besøg af et krydstogtskib og 1500 krydstogtgæster. Det er fjerde gang parret sejler i Bahamas, hvor der er 600 små øer og turkisblåt vand.

 

 

 

 

Sidse fra Egå har båden på land for at forberede sommerens sejladser og wire skiftes i rig

En båd hører til på vandet, men… en gang imellem må den jo en tur på land alligevel. Som de fleste liveaboards nok kan genkende, så er jeg ikke meget for at have båden på land. Ikke nok med, at det bådarbejde, der skal udføres er hårdt arbejde, samtidig er det også besværligt, når man jo netop bor…

Henriette og Henriette skal på langtur med deres mænd: Vi er ikke de eneste, der har fået den her tossede idé

Henriette Duus og Henriette Friis har begge afgang fra Danmark denne sommer. De sejler på hver deres båd med hver deres mand, men de har sammen skabt et netværk for andre sejlere, der sejler på langtur denne sommer. I denne artikel fortæller de om betydningen af at have et sejler netværk.

De unge sejlere Sissel og Leonora lånte 800.000 kroner til deres jordomsejler-projekt

24-årige Leonora Valentin og 25-årige Sissel Therkildsen fra København skal Jorden rundt. De har lånt på 800.000 kroner (til deres 50 fods sejlbåd), for at smutte væk fra hverdagen og voksenlivet med job, indkøb, uddannelse og husleje, skriver TV 2. 9. juli sejler de fra Tuborg Havn.

 

Sailing SV Delos måske bedste YouTubere til jordomsejling - nu er de ude i Stillehavet

- Der er noget utroligt frigørende ved det. Vi kan sejle hvor som helst vi vil, og vi har alt, hvad vi har brug for. Med denne smukke følelse i vores hjerter og solrige himmel over vores hoveder vinkede vi farvel til Mexico, lyder det fra 53 fods Amel-sejlerne, der er dejligt uforfalskede.

 

Endnu en familie sælger hus og bil for at sejle til Caribien - vil gøre det før det er for sent

Stephanie Bjerre Stræde var sygeplejerske med patienter, som var i kræftforløb, de fik hende til at indse, at familien skulle tage på deres livs rejse nu. - Mange har sagt, at når vi når hertil i livet, så skal vi det her og det her, og så har jeg været vidne til, at rigtig mange ikke nåede deres…

Signe er stadig på Bahamas: Motorstop på øde ø

Siden de sejlede hjemmefra i maj 2022, har Signe og Henrik været på vej til Texas for at få fragtet deres båd, en Allegro 30 fra 1987, på tværs af USA til Californien. Da de nåede Bahamas, stadig med 1400 sømil igen, begyndte parret dog at tvivle på deres planer. Var de realistiske? Da motoren en…