Gå til hoved-indhold

Vi skal have frøer, hunde eller katte til aftensmad

Det tror jeg. "Vi har en overraskelse til Jer journalister i aften," sagde Sejlunionens PR-mand tidligere i dag. Det er aften nu i Qingdao, klokken er 19.57 og jeg skal til middag....

Søde kinesere i Beijing

ritzaus Thomas Mikkel Mortensen og jeg kiggede på hinanden efter de første 15 minutter i Beijings kæmpe lufthavn og sagde: Det virker da ret godt det her.

Rejsefeber - Kina kalder

Kina er er en fremmed størrelse, men nu gælder det. Deres udsendte flyver derud tirsdag 5. august med SAS-flyveren 20.55. Til et land med dyre telefonopkald og stor mulighed for et maveonde.

Det ku gøres bedre - det VM

Jeg skulle nok aldrig have sejlet VM i år. Formen var for ringe. Jeg sluttede langt nede i rækkerne, vist omkring 50 blev jeg, blandt de 89 både i Warnemünde. Nu sælger jeg min jolle og køber en i med glasfiberdæk. Men i form kommer jeg ikke for tiden, for nu kalder OL.

Man skulle være 18 år

Tidligere Laser-sejler Matthew Steven vandt sidste sejlads torsdag under OK-VM. Og han er bare 18 år. Han har kun sejlet to OK-stævner før VM, siger det noget om standarden i OK-klassen??

Vådt, vådt og hårdt

Jeg er for gammel, for svag og for uforberedt, men jeg er med. VM i OK-jolle er for veltrænede sejlere, især dem i toppen.

Låst inde på en færge i fem timer

Jeg er med OK-landsholdet i Warnemünde, men kom for sent til målingen af min båd, da den gamle østtyske FS Rostock ikke kunne få rampen ned. Blev vildt uvenner med måleren.